Коментари

Соломон иска католици и православни да си обединят Великдена – само така можело да се пречупи Путин

Соломон иска католици и православни да си обединят Великдена – само така можело да се пречупи Путин

соломон

 

 

Соломон Паси за пореден път обруга религията ни. Този път размаха пръст от ефира на БНТ и с тон на ментор обяви, че православните и католиците трябва да си обединят Великдена.

 

 

Същи икуменист. Но не съвсем. Докато икуменистите по свой си начин болеят за християнството, Паси ляга и става с Путин. Той му е основната болка. И затова стигнал до извода, че само с „обединението на Великдена“ може да бъде пречупен Путин.

 

 

Нормално е така заповеднически да раздава заповеди Паси. Също като началниците си от САЩ. На тях, когато не им харесва някъде нещо по света, нахлуват, саморазправят се с народите и управниците им и „въдворяват демокрация“.

 

 

Соломон Паси най-безцеремонно си призна зависимостта от САЩ. Очаквал следващата седмица среща с американския посланик. Защото преди 20 г. с тогавашния шеф на амбасадата на САЩ бил създаден Атлантическият клуб. Тогава и България се отказа от суверенитета си, унищожи войската си, призна самоунижението за своя ценност и влезе в НАТО.

 

 

 

А Паси пак се показа и като осквернител на българското. Днес се разпорежда за обединение на Великдена, а преди време извика „Майната му на православието“. Всички помним как нарече българите „андрешковци“, защото искали да се отворят отново трети и четвърти блок на атомната централа. Предложи да се скопи лъва от националния ни герб, сравни Зеленски с Левски… Но това дори няма нужда от коментар.

 

Албена Борисова, ПИК

Коментари

More in Коментари

1249613

Колтуклиева: Личният му „Лексус“ стои в двора на кооперацията, а борецът за евроценности използва държавата за лична употреба

май 17, 2024
урумов

Започна промиването на мозъци за покушението срещу Роберт Фицо

май 16, 2024
qvor-dachkov-e1486391023192_1746892204914951909_big

Дачков коментира Волгин по „Панорама“: Това е единствената мотивация при 100% от кандидатите

май 11, 2024
960x540

Акад. Петър Иванов: Вижте преди изборите каква е истинската реалност у нас

май 4, 2024
залез

Свидетели сме на залеза на Запада. Е, няма да е безболезнено, но и никой не е обещавал да е

април 30, 2024
лена киро

Кирил и Лена – мизерия на съзнанието с участието на всички държавни институции

април 29, 2024