Коментари

Трябват масови протести, защото утре, за което някои хора от години предупреждавахме, вече е днес…

Трябват масови протести, защото утре, за което някои хора от години предупреждавахме, вече е днес…

мигри

 

 

Може да бъде изображение с 4 души и текст, който гласи 'MACOB протест 10.03.2024; 18:30; министерство на вътрешните работи вън мигрантите от българия! следващи могат да са вашите деца.'

Страшна наглост!

 

Първо – въобще не е споменат случаят от „Овча купел“, при който десетки орки от мигрантския център наблизо съвсем необезпокоявани беснееха по улиците в квартала, размятайки метални тръби и бухалки.

 

 

Второ – при първия случай от бул. Витоша министър Калин Стоянов – в частност и СДВР, са решили да ни дезинформират, че нападателите и нападнатите са се познавали, а случилото се било от личен характер. Това че минути преди това орките са отправяли неприлични думи към момичето и е имало размяна на реплики, не означава, че се познават – в смисъла, в кокто искате да внушите.

 

 

Трето – при втория случай на бул. Витоша, органите на реда ни говорят за студенти от Великобритания, като отново съзнателно дезинформират, без да посочват, че се касае за пакистанци с английски паспорти. А поради каква причина и въпросните студенти се разхождат на тумби само от мъже в района… явно е модерно, знам ли. Всъщност всички отлично знаем, с което стигаме до

 

 

Четвърто – районът около Мария Луиза, джамията, Лъвов мост, улиците Калоян, Симеон, с всяка година става все по-опасен, което отлично се знае от органите на реда. Какво се прави по въпроса ли? Нищо! Дори и през деня преминаването на жени и млади момичета не е желателно, а вечер става немислимо.

 

 

Само млади мъже, предимно на групи от по пет-десет, предимно подвикващи след всяка и предимно агресивни – това е съставът на обитателите. Тази част на София в последните години прилича на гето, пред което циганските махали в столицата бледнеят – най-малкото, в тях е пълно с жени.

 

 

Трябват масови протести, защото утре, за което някои хора от години предупреждавахме, вече е днес…

Виктория Георгиева

Коментари

More in Коментари

урумов

Започна промиването на мозъци за покушението срещу Роберт Фицо

май 16, 2024
qvor-dachkov-e1486391023192_1746892204914951909_big

Дачков коментира Волгин по „Панорама“: Това е единствената мотивация при 100% от кандидатите

май 11, 2024
960x540

Акад. Петър Иванов: Вижте преди изборите каква е истинската реалност у нас

май 4, 2024
залез

Свидетели сме на залеза на Запада. Е, няма да е безболезнено, но и никой не е обещавал да е

април 30, 2024
лена киро

Кирил и Лена – мизерия на съзнанието с участието на всички държавни институции

април 29, 2024
960x540

Тази арт-инсталация е струвала 100 000 лева. Аз съм виждал графити в подлези, в които има повече „арт“

април 28, 2024