Коментари

Соломон иска католици и православни да си обединят Великдена – само така можело да се пречупи Путин

Соломон иска католици и православни да си обединят Великдена – само така можело да се пречупи Путин

соломон

 

 

Соломон Паси за пореден път обруга религията ни. Този път размаха пръст от ефира на БНТ и с тон на ментор обяви, че православните и католиците трябва да си обединят Великдена.

 

 

Същи икуменист. Но не съвсем. Докато икуменистите по свой си начин болеят за християнството, Паси ляга и става с Путин. Той му е основната болка. И затова стигнал до извода, че само с „обединението на Великдена“ може да бъде пречупен Путин.

 

 

Нормално е така заповеднически да раздава заповеди Паси. Също като началниците си от САЩ. На тях, когато не им харесва някъде нещо по света, нахлуват, саморазправят се с народите и управниците им и „въдворяват демокрация“.

 

 

Соломон Паси най-безцеремонно си призна зависимостта от САЩ. Очаквал следващата седмица среща с американския посланик. Защото преди 20 г. с тогавашния шеф на амбасадата на САЩ бил създаден Атлантическият клуб. Тогава и България се отказа от суверенитета си, унищожи войската си, призна самоунижението за своя ценност и влезе в НАТО.

 

 

 

А Паси пак се показа и като осквернител на българското. Днес се разпорежда за обединение на Великдена, а преди време извика „Майната му на православието“. Всички помним как нарече българите „андрешковци“, защото искали да се отворят отново трети и четвърти блок на атомната централа. Предложи да се скопи лъва от националния ни герб, сравни Зеленски с Левски… Но това дори няма нужда от коментар.

 

Албена Борисова, ПИК

Коментари

More in Коментари

big_big_fd97e460-dfc9-4ed6-9eb8-3d4d9019a6b1

Иво Сиромахов: Ако имате познат лекар, взимайте фалшив болничен, балъците нека си работят, хахаха

април 20, 2024
960x540

България е на прага на конституционна криза. Вината за това е изцяло на правната нула Христо Иванов

април 18, 2024
hristo-grozev-768x403

Сириец разкости Христо Грозев: Човек с психични отклонения, който от малък си играе на тайни агенти, търчи и клюкари съучениците си на класната и ги обвинява в агентури

април 12, 2024
chukov

Боян Чуков: Скоро безусловната капитулация на Киев ще бъде най-обсъжданата международна тема

април 12, 2024
bb48fb65db3b4836aef941041d75e75b

Карбовски: Киро иска да бъде избран, за да може той лично да даде властта на ГЕРБ

април 5, 2024
kiril-petkov

Калина Андролова: Някой да скрие Кирил Петков поне до деня на гласуването / ВИДЕО

април 2, 2024