ОБЩЕСТВО

Цветни обувки на ток – модерен акцент към вашия тоалет

Цветни обувки на ток – модерен акцент към вашия тоалет

37d999ae-4bb9-48f5-80ed-ffb72df19948

Коя жена не обича токчета? Стилни, елегантни, толкова женствени, те сякаш магически добавят към всеки аутфит още красота, позволяват ви да гледате на ежедневието от по-високо и повдигат и самочувствието. Ако сте от жените, които се придържат към неутралните цветове за обувки – черно и бежово, имаме няколко причини да ви предложим да добавите към чифтовете в гардероба си и цветни модели.

Разнообразете и най-приглушения аутфит

Цветните обувки на ток са идеален начин да вдъхнете настроение и характер дори и към най-изчистения откъм цвят тоалет. С ярък чифт токчета ще оживите всеки аутфит и ще му предадете специфично излъчване. Заявете себе си по нов начин и се усмихнете, обути с красиви обувки в смел цвят. Те са много подходящи за преходните сезони и можете да си позволите да ги носите на много места и по различни поводи. Ако не искате директно да „скочите в дълбокото“ с твърде ярък чифт, започнете с бялото.

Бели токчета

Вместо традиционните класически черни обувки на ток, заложете на елегантен чифт в бяло. Перфектен и хармонично отиващ на почти всички аутфити, той е супер начало да започнете да внасяте още цвят сред обувките си. Стилни и красиви, елегантни и нежни, белите обувки на ток са идеален избор, независимо дали ще изберете обувки с класически силует и тънък ток, модел с каишки, ниски стабилни токчета, дизайн с изрязани пръсти, пета или и двете. Подберете спрямо стила си и открийте цял нов свят на визии, осигурен единствено от нов интересен чифт обувки.

Пастелни тонове

Супер красиви и деликатни като излъчване, пастелните токове са толкова красиви. Нежно розово, люляково, небесно синьо, ментово зелено, вариантите са толкова много. Стоят отлично дори с любимите ви джинси плюс бяла тениска или риза, сако или тренчкот и стилна чанта. Добавете чифт черни слънчеви очила, сложете си усмивката и сте готова да покорявате задача след задача. Освен това, пастелните обувки са в толкова много разновидности – ниски сандали, високи чехли, сандали на тънък и висок ток, класически високи обувки с изчистен дизайн и какви ли още не. Спокойно ще намерите подходящ за вас чифт за ежедневието или специално събитие.

Синьо, зелено, жълто, червено и каквото още си пожелаете

Бялото и пастелните тонове далеч не са единствените, с които можете да изневерите на класическите черни високи токчета. В магазини ССС на място и онлайн ви очакват още много варианти обувки на ток във всякакви цветове, с които да озарите и преобразите гардероба и визията си. Можете да избирате между тревисто зелено, сини обувки на ток и други цветове, които са идеално допълнение към по-хладни визии за преходните сезони и не само. С тях можете да разнообразите елегантен костюм с пола тип молив и риза или пък да добавите още закачливост и цвят към дънков гащеризон и бяла тениска. Носете ги както си поискате и направете смело изявление за цветната си натура и чрез чифта обувки, който сте избрали да носите.

Как да съчетаете цветните токчета?

Фешън специалистите препоръчват няколко основни начина да съобразите цветните обувки с тоалета си. Можете да ги съчетаете с универсални дрехи, които си отиват с всичко като джинси и бяла риза. Много популярни са и комбинациите с джогър и тениска или риза, които последно време са много модерни. Цветните токчета се вписват идеално в монохромни визии, като примерно, червен костюм с чифт червени токове. Можете да опитате и комбинации на сходни нюанси – примерно, няколко тона синьо или зелено, които да преобладават в облеклото. Друг начин да впишете цветните токове е да ги съчетаете с аксесоарите си като цветен чифт слънчеви очила или чанта. Експериментирайте, опитвайте различни комбинации и открийте тези, който най-много ви отиват на натюрела и лайфстайла. Бъдете смели и кажете „Да“ на цветните токчета!

ОБЩЕСТВО

More in ОБЩЕСТВО

Доц._Андрей_Чорбанов_6274957821127726242_2408442630338807554_original

Проф. Андрей Чорбанов: Ваксината срещу коклюш не е за възрастни. Крие риск от тежки нежелани реакции

април 23, 2024
плугчиева

Плугчиева подаде оставка като съветник на Главчев: Не е възможно днес да се съвместяват два поста!

април 23, 2024
ангелкова

Познахте ли коя е жената до Живко Коцев? Тя самата не можа да се разпознае

април 23, 2024
php1gkx09_559x345

България пред епидемия от коклюш: До месец болните ще бъдат най-малко хиляда

април 22, 2024
радев,радев

Радев подписа на Главчев да стане и външен министър

април 22, 2024
big_2333

Само на 14 години си отиде слънцето ни Мария, съобщиха от английската гимназия в Бургас

април 21, 2024