Коментари

Акад. Петър Иванов: Вижте преди изборите каква е истинската реалност у нас

Акад. Петър Иванов: Вижте преди изборите каква е истинската реалност у нас

 

 

960x540

 

 

Вижте преди изборите каква е истинската реалност у нас.

 

 

• България е на първо място в света сред 250 страни по намаляване на населението. От 9 млн. вече сме 6,5 млн., а може би и много по-малко.

 

 

• Емигрират по 50-70 000 души на година, все млади хора; по света има 2,5 милиона българи-емигранти.

 

 

• Намаляваме с 15 души всеки час, но етническите българи намаляват за този час с 19 души, а братята цигани се увеличават с 4 души на час (-15 = -19 + 4).

 

 

 

• Прогнозите на Световната банка, ЦРУ и др. сочат, че през 2050 г. ще сме само 4,5 млн. души, като етническите българи ще бъдат екзотично малцинство от 1,3 млн. души, (при 3,5 млн. цигани и 0,8 млн. турци), след още няколко десетилетия, според прогнози на ООН, етническите българи ще са 0,3 млн. а впоследствие ще изчезнат напълно. Българската нация умира.

 

 

 

• По смъртност на населението (16,6‰ годишно по последни данни на Евростат) България твърдо заема първо място в света, пред Лесото, Сирия, Сомалия и Свазиленд и др.

 

 

• Освен намаляващи и изчезващи, ние, българите, сме и най-болната нация, държим призови места по много заболявания: сърдечно-съдови, рак, респираторни, диабет и др.

 

 

• Според данните на НСИ, от починали 110 117 души, това прави 300 души на ден, най-висок дял смъртни случаи е от болести на сърцето – над 70 хил. души, втора причина за смърт у нас са били раковите заболявания (17 хил.), следват болестите на дихателната система и т.н. Излиза, че у нас всеки ден 238 души, или 10 души всеки час, или 1 човек на всеки 5-6 минути от денонощието умират или от инфаркт или от инсулт или от рак. Този факт е многозначителен и показва системата на здравеопазването ни.

 

 

 

 

• Заедно с печалните факти за смъртността и болестите, трябва да се посочат още и данните за срива на раждаемостта, който е умопомрачителен – от 182 000 раждания у нас през 50-те години на миналия век сега новородените са над 3 пъти (над 300%) по-малко, вече около 50 000.

По раждаемост сме на 214-то място от 220 държави, като след нас са разни острови.

 

 

 

 

• Никъде не се оповестяват данните, че 11% от новородените са недоносени, 2-3% са изоставени, 3-5% са с малформации и т.н., а 55% нямат за майчин език българския език, т.е. новородените са от циганския или от турския етнос.

 

 

 

• България се циганизира и турцизира. Построиха се 1 300 нови джамии, имаме селища, където не се говори на български език.

 

 

• Изключително много българи (64% според националния консултант по психиатрия) имат психични проблеми – тревожност, депресия, умствено изоставане, налудности, деградация и др.

 

 

 

• Цените на лекарствата в България са брутално високи и са недостъпни за пенсионерите и за бедните българи.

 

 

 

• Според Евростат 61% от възрастните български граждани са застрашени от мизерия, глад и социално изключване.

 

 

 

• Същото се отнася, според Евростат, и за българските деца – 52% от тях живеят в пълна бедност, лишени от храна, дрехи, обувки и др.

 

 

 

• България е първа в ЕС по неграмотност; 47% от учениците ни са в някаква степен неграмотни. Нарастването на броя на неграмотните е с 6% за всеки 3 години. Значи, ако този темп се запази, след 26 години, през 2046 г. няма да имаме нито един грамотен българин, освен Баце, агент Иван, Кирето Простото, Доган, Денков

 

 

 

• България е първа в света по разпространеност и рекламиране на хазарт и е на призовите места в света по тютюнопушене, алкохолизъм и наркомании.

 

 

 

• Според докладите на Европейската комисия България е най-престъпната и най-корумпирана страна от Европейския съюз. Корупцията обхваща цялото общество, държавата, парламента, правителството, съдебната система, полицията, здравеопазването, образованието и т.н., всичко.

 

 

 

 

• По самоубийства, включително и детски самоубийства, и по протестни самозапалвания от негодувание, мизерия и отчаяние заемаме едно от първите места в Европа и в света.

 

 

 

Въобще България е най-бедната, най-болната, най-престъпната, най-корумпираната, най-намаляващата по население държава в Европа, и в света, която е рай за местни и чужди монополисти, измамници, крадци на национално имущество, агенти на ДС, харвардски мошеници, фалшификаторки и неграмотни простаци-политици.

 

 

 

А българите, според международните изследвания и рейтинги, са най-мизерстващите, най-болните, най-неграмотните, най-покварените (Bloomberg), най-отчаяните и най-нещастните (ООН) хора в Европа и в целия свят.

 

 

 

Какви грандиозни успехи, каква икономика, какви магистрали, какви тунели, какви рейтинги, какви хвалби, каква чакалня за Шенген, каква Украйна, какви европейски банки, какви пет лева ве?

 

 

Не виждате ли – България е в клинична демографска и всякаква смърт.

Заради алчност, кражби, некадърност и простотия.

 

 

акад. Петър Иванов 

Коментари

More in Коментари

1134646

Какво значение има, че 147 страни, членки на ООН, вкл. България, са признали Палестина?! Цецка не го знае и не се интересува

май 29, 2024
large_ce8c1e7c542819639b31c5c9ee261eb8

Опасно близо: На 23 май Европа е била на ръба за задействане на ядрената защита на Русия

май 29, 2024
chukov

Боян Чуков: НАТО обсъжда да закрие небето над Западна Украйна. Следват ядрени удари…

май 28, 2024
treta-kolaj

СОФИЯ ПРИВЕТСТВА ТРЕТАТА СВЕТОВНА ВОЙНА

май 27, 2024
марко

Столтенберг бълнува за войски в Русия. Този побъркан човек е подкрепян от най-глупавия лидер в Европа Макрон. Да гласуваме срещу тях!

май 27, 2024
1249613

Колтуклиева: Личният му „Лексус“ стои в двора на кооперацията, а борецът за евроценности използва държавата за лична употреба

май 17, 2024