СВЯТ

Арестович: Краят наближава. Украйна се оказа провален проект / ВИДЕО

Арестович: Краят наближава. Украйна се оказа провален проект / ВИДЕО

 

арестовиич

 

Украйна, изградена след разпадането на СССР, се провали като проект на втората република. Това заяви Алексей Арестович, бивш съветник в канцеларията на Владимир Зеленски (сега включен в списъка на екстремистите и терористите) във видеоблога на чуждестранната агентка, избягалата руска либерална „журналистка-самоубийца“ Юлия Латинина, съобщава кореспондентът на „ПолитНавигатор“.

 

 

 

Според Арестович, ако сегашната държава продължи да съществува, това ще доведе до още стотици хиляди жертви на нейните граждани.

 

 

 

„Управляват ни морално некомпетентни изроди, крадци на кръв, неспособни да вземат решения, неспособни на позитивна мотивация, способни само да втвърдяват ситуацията, да я правят все по-лоша и по-лоша чрез некомпетентност и кражби. Неспособни са да обяснят на хората за какво се борят, да дадат надежда за бъдещето, и влошават всичко. Унищожаване на бизнеси, преследване на мислещи и инакомислещи хора… Това е всичко“, каза бившият съветник на Зеленски.

 

 

 

„Това е диагноза, втората украинска република е приключила. Ако тя оцелее още известно време, ще загинат още няколкостотин хиляди души, ще се разпадне на още образувания. Оказа се, че това е един провален проект. Първо се провалиха УНР (Украинската народна република е историческа държава, съществувала на част от територията на днешна Украйна между 1917 и 1921 г. Бел ред.), Директорията (Директорията е временен колегиален революционен държавен комитет на Украинската народна република, първоначално сформиран на 13–14 ноември 1918 г. по време на сесия на Украинския национален съюз във въстание срещу украинската държава. Бел. ред.) и Хетманатът (Титлата хетман се появява в Украйна през ХVI в., означава ръководител, командващ на Запорожката войска. Бел. ред.), сега се провали и втората украинска република, създадена през 1991 г.“, каза Арестович.

 

 

Източник: politnavigator.net

 

Гласове

СВЯТ

More in СВЯТ

нато-армия

The Telegraph: НАТО разработва план за прехвърляне на US войски при война с Русия, включително и през България

юни 4, 2024
1522765857

МВнР на Русия: Каквато и техника да вкара Западът в Украйна, нашите войски ще я смелят!

юни 3, 2024
мазда

Всички собственици на „Тойота“, „Мазда“, „Хонда“, „Сузуки“ и „Ямаха“ са предупредени: Япония разкри голяма измама с колите

юни 3, 2024
78_tn

Бивш енергиен министър на Украйна: Отивайте на село, където има дърва за огрев! ВИДЕО

юни 2, 2024
768x432

Знаменателна реч на Орбан пред стотици хиляди унгарци: Европа се готви за война! НЯМАМЕ РАБОТА на руския ФРОНТ!

юни 1, 2024
ezgif-1-7d9d6a74b8

Русия удари енергийни обекти, складове със западно оръжие и военно летище, подготвяно за база на Ф-16 в Украйна

юни 1, 2024