Политика

Борисов: Направих сглобката, за да успокоя държавата, ПП не искат да си признаят големия балон, който се наду

Борисов: Направих сглобката, за да успокоя държавата, ПП не искат да си признаят големия балон, който се наду

 

c5f5f63fd2304e109b375828b933ed2f

 

 

ПП не искат да си признаят големия балон, който се наду

 

 

Поддавайки се преди 3 г. на омразата, която се насади на българите, нищо добро не очаква тази държава. От една средноевропейска държава, водеща на Балканите, в момента изглеждаме отвратително навсякъде. Това, което се случва сега в Словакия, преди 3 г. можеше да се случи в България. Това коментира в Хасково лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов, предаде БГНЕС.

 

 

Българите трябваше да се опарят от това управление. Сега не искат ПП да си признаят големия балон, който се наду. Тези 11-12 месеца бяха необходимите да успокоим хората, да покажем на заблудените, че Промяната е връщане назад, не е нищо ново, освен борба за власт и постове. Само че тази констатация ако я бяхме направили преди година, огромна част от българите нямаше да повярват и трябваше да ги оставим ПП да показват, че са действително аматьори в управлението, каза Борисов.

 

 

 

В София и в България нищо няма да бъде направено от тях. Безпощадната действителност кара техните симпатизанти да се озлобяват, добави лидерът на ГЕРБ.

 

 

Най-доброто място за живеене е в Европа, най-демократичната система е в Европа, но тя е за мирно време и просперитет, когато 28 държави трябва да вземат решения с абсолютно мнозинство. Когато е мир и има много пари, Европа е най-богатата, всичко беше лесно, сега държавите с режим имат вертикално управление, подписват, действат, знаете, когато има война, командирът е важен, а светът е в такава глобална война. Знаете какво става в Газа, Израел. Това няма оправяне, уточни Борисов.

 

 

Затова направих сглобката, за да успокоя държавата, дори да не станем приятели, но да бъде поносимо. Както беше преди години, поносимо с политическите опоненти, добави Борисов.

 

 

Дори е смешно, че на нашия парламент пише „Съединението прави силата“, а ние сме по-разединени от всякога. На Радев не му харесва нищо направено в държавата, ако не е направено от негово служебно правителство. Обединител! Аз съм единственият, който се опитва да успокоява и след 9 юни ще трябва да се работи някак, коментира още Борисов.

 

БГНЕС

Политика

More in Политика

Image_18296865_40_0

ДПС свали доверието си от Рамадан Аталай, чистката продължава

юни 28, 2024
2111480000

Има дефект в парогенератора на 6-и блок на АЕЦ „Козлодуй“, може да се замени с този на „Белене“, но го даваме на Украйна

юни 27, 2024
phpjxwfly_559x345

Кабинетът предложи Радев да ръководи делегацията ни на срещата на НАТО във Вашингтон, той отказа

юни 27, 2024
Image_18282691_40_0

Подуправителят на БНБ Андрей Гюров от ПП в конфликт на интереси, излезе в отпуск след сигнал от КПКОНПИ

юни 27, 2024
Image_18274348_40_0

Премиерът Мицкоски нарече западната част на България Пиринска Македония и каза, че няма да коленичи пред Борисов и Радев

юни 26, 2024
Image_18274189_40_0

Генерал Наско подозира, че може нарочно да са му сложили охрана, за да го следят

юни 26, 2024