top

Знаменателна реч на Орбан пред стотици хиляди унгарци: Европа се готви за война! НЯМАМЕ РАБОТА на руския ФРОНТ!

Знаменателна реч на Орбан пред стотици хиляди унгарци: Европа се готви за война! НЯМАМЕ РАБОТА на руския ФРОНТ!

 

orban2

 

 

Представяме ви най-важното от речта на унгарския премиер Виктор Орбан пред най-големия митинг за мир от началото на промените, който се състоя днес в столицата Будапеща. 

 

 

Още в началото Орбан заяви, че изпраща поздрави на словашкия си колега Роберт Фицо, който също подкрепя мира: Добре е да се видим отново, след две години. Последният път, когато се срещнахме, беше по време на предизборната кампания. Каква победа спечелихме“, каза той. Орбан изтъкна, че преди две години левите са били комета, а след това са се блъснали в земята. Той добави, че Унгария не се продава на Брюксел, Вашингтон или Джордж Сорос.

 

 

 

Виктор Орбан, министър-председател на Унгария:

 

 

 

Никога досега не са се събирали толкова много хора преди изборите за ЕП. Изпращаме нашите кандидати, за да „окупираме“ Брюксел. Там се нуждаем от хора като нас, които не вярват във войната и насилието, а вярват в силата на обединението.

 

 

 

768x432

 

 

Днес имаме нужда от смела постъпка. Трябва да спечелим, и то по начин, който ще накара бюрократите в Брюксел да отворят пред нас портите на града и да напуснат кабинетите в страх. От 2006 г. насам сме единствените, които печелят избори в Унгария – абсолютен рекорд, съкрушителна победа. Нашият лагер е най-големият и най-обединеният. Никога досега никой не е успявал да събере толкова много хора за мир, защото целта на унгарската изборна армия е да запази мира.

 

 

 

 

Следващата седмица ще поставим световен рекорд по изборна мобилизация. За пореден път стоим на прага на голяма победа

Ние сме партията на ранобудните, а ранобудните печелят избори. Ако станем самодоволни, ако станем мудни, ако не се концентрираме, може да се окаже, че ще се провалим. Хората които обичат удобството искат да се радват от дивана и не се напрягат да победят, а победата изисква страст.

 

 

 

 

Страстта е горивото на десните и те имат обща любов, наречена Унгария.

Днес Европа се подготвя за война. Няма спирачки на провоенния влак и машинистът е полудял.

 

 

На изборите за ЕП ще направим всичко, за да го спрем. Унгарското правителство знае как да го направи. Своевременно отцепихме унгарския вагон от влака, който се устремява към самозабравата на народите, а също така спасихме унгарските деца от ръцете на джендър активистите. Няма да позволим и нашите деца и внуци да бъдат откарани във вагон на украинския фронт.

 

 

 

Без миграция, без джендъризъм, без война

 

 

Унгарското е единственото правителство, което подкрепя мира. Гласуването за партия Фидес днес спасява човешки животи.

Можем да останем извън войната само ако унгарските избиратели укрепят правителството. Унгария може да остане извън войната само ако имаме най-голямата изборна победа в Европа. Ако левицата спечели, е въпрос на време войната да ни застигне.

 

 

Хората, които подкрепят войната, не се интересуват от никого, нито от бъдещето на нашите деца, нито от нашия дом, нито от нашето бъдеще. Те не могат да бъдат убедени, така че ние не трябва да ги убеждаваме, а да ги победим.

 

 

Преди Първата световна война Европа беше господар на света, след Втората световна война тя вече не беше господар на себе си, нападната от чужди сили на Запад и на Изток. Сега ние играем втора цигулка. След войната (в Украйна) Европа няма да бъде в оркестъра, който определя ритъма на света, ако изобщо има такъв оркестър. Ние, унгарците, няма какво да спечелим (във войната) и можем да загубим всичко.

 

 

 

През Първата световна война ни бяха отнети две трети от територията, през Втората световна война армията ни беше унищожена на чужда земя, нямаше кой да защитава родината. Днес от нас отново се очаква да участваме във в нова война.

 

 

 

За трети път няма да отидем на изток, няма да отидем отново на руския фронт, били сме там, нямаме работа там.

 

 

Няма да се жертваме, за да печелят военните спекуланти. Джордж Сорос е написал свой сценарий преди 30 години, според който Русия може да бъде победена с помощта на западни технологии. Левицата служи на тази кауза, но „ние нямаме намерение да се подчиняваме“.

 

 

 

Стига вече Брюксел да се целува на Сорос. Те трябва да си ходят. Силите, подкрепящи войната, вече са в мнозинство. Много хора вярват, че злото не съществува, въпреки че злото стои зад всички световни войни!

 

 

 

На Земята е имало поколения, чиито най-лоши кошмари са се сбъдвали. Унгарците познават същността на войната. Войната убива! Където и да стъпи войната, няма спасение. Единственият антидот на войната е мирът, оставането извън войната и запазването на Унгария като остров на мира. Няма решение на тази война на бойното поле!

 

 

 

Изборите трябва да бъдат спечелени през следващата седмица, а след седмица ще имаме подкрепления от всички страни в Европа и ще можем да изградим коалиция в подкрепа на мира. През есента американците ще могат да изберат коалиция в подкрепа на мира и ще можем да създадем трансатлантическа коалиция за мир. В началото на годината бяхме малцинство, а в края на годината можем да бъдем мнозинство в целия западен свят

 

 

Не можем да си починем сега, дори и на седмия ден, защото само така можем да победим!

 

kritichno.bg

 

top

More in top

Москваmow17

Русия с безпрецедентно предупреждение към България за ядрената ни безопасност: Това няма да свърши добре!

май 31, 2024
пво

„Файненшъл Таймс“: НАТО има само 5% от необходимата противовъздушна отбрана за защита на източния фланг

май 30, 2024
fbr-e-planiralo-ubiistvoto-tramp-po-991

Американски конгресмен: ФБР е планирало убийството на Тръмп по заповед на Байдън

май 22, 2024
Image_17946323_40_0

Радев с първи думи за мелето с Кирил Петков, ще вземе ли главата на шефа на НСО

май 17, 2024