Коментари

Опс… Нашата „демократична общност“ вече взима завоя. Байдън бил прегрял, вика Елена Поптодорова

Опс… Нашата „демократична общност“ вече взима завоя. Байдън бил прегрял, вика Елена Поптодорова

 

 

zavoi

 

 

Опс… Нашата демократична общност вече взима завоя. Оу, Байдън не се бил представил добре, вероятно, защото е прегрял от много репетиции преди дебата, вика Елена Поптодорова.  

 

 
New York Times призова президента Байдън да слезе от надпреварата в името на народа. Америка е в шок. Не се шегувам. Една не малка част от населението на САЩ, в това число и моята американска рода, едва сега осъзна с пълна сила, че президентът им е дементен. Това, което свободният свят вижда от години да циркулира в мрежата не достига само до тези, които не искате да го видят.

 

 

 

Защо ми е толкова важен Байдън, който още преди 4 години нарекох бяла куха мумия, Сашо Диков ме чете в ефир, а демократичната бг общност ме ънфредна?! Защото той е най-зловещата подмяна на истината на нашето време. Жив ( всъщност не знам дори до колко е жив) пример за това как реалността се огъва, смачква и натиква в кибритена кутийка пред очите ни!  И ни се продава.

 

 

 

Нали не си въобразявате, че демократите внезапно от дебата онзи ден са разбрали, че Джо е изветрял. Просто в мъглата от арогантност и бездарие най-сетне проби път фактът, че Тръмп тича сам към финиш линията. И спящият Джо не може да го спре.  Разбира се, не можеш да лъжеш всички до безкрай. Една част винаги ще прогледне. Въпросът е каква част ще реагира.

 

 

 
У нас масата вижда, но отдавна спря да реагира. Ето държавата е в плен на зависима мутра, която се бори за физическо оцеляване и с 8% крепостни под строен мафиотски контрол държи в подчинение цялата нация. Мутрата пък е натисната под коляното на едно дебело момче, което си отмъщава на света за трудното детство. А пък дебелото момче го държи посолството на същата онази държава, която до вчера се правеше, че президентът й не е дементен.

 

 

 

Посланикът на дементния президент седи до и.д гл. прокурор Сарафов, който прикрива всичко, но дружно обясняват, че борят корупцията у нас… Население е на море, слънце пече, чакарака де! Нищо, важното е, че една част вижда. Може и да не реагира, но важното е, че вижда. И лайква.

 

 

 

Ние ще останем в историята като Тихо изчезналото племе на мълчаливо лайкващите ходещи на море. Ми тва си е бранд, кво!

 

 

Коментари

More in Коментари

3b466dbdc99c47a19663e0dfbd42ebe9

Ода за НАТО и аспержите

юни 29, 2024
24b1cdeb85dacff455970fa9ddfce53d

Вкарва ли ни кабинетът „Главчев“ във война със секретна рамка? Защо Радев отказа за НАТО

юни 27, 2024
960x540

Няма един пример на руска ракета по украински плажуващи, или по мирни граждани на площад с децата си

юни 24, 2024
maxresdefault

Коментар: Слава Богу, Хазарта е избран, ще има да папка. Вече изтрих всички албуми на “Ъпсурт”

юни 11, 2024
1134646

Какво значение има, че 147 страни, членки на ООН, вкл. България, са признали Палестина?! Цецка не го знае и не се интересува

май 29, 2024
large_ce8c1e7c542819639b31c5c9ee261eb8

Опасно близо: На 23 май Европа е била на ръба за задействане на ядрената защита на Русия

май 29, 2024