Коментари

Рут Колева: Искам да отлепя един шамар на Караянчева

Рут Колева: Искам да отлепя един шамар на Караянчева

 

2110239519

 

 

И понеже тролската агитка на ГЕРБ се активизира и ми докладва профила и постовете за г-жа Караянчева. Днес отново ще го публикувам, защото тя ОТНОВО е в медийното пространство с поредната си безпомощна тъпотия и ей така го напомням, за да не я забравяме каква е. Това написа в профила си във фейсбук певицата Рут Колева.

 

 

 

Така като се замисля, Цвета Караянчева е антипод на Човек. Кой нормален индивид с умствен капацитет, достойнство и базово себеуважение би, не само преглътнал да бъде публично унижен от министър председателя на държавата и вожд на партията-майка, а и би дръзнал да обикаля села и паланки да го защитава като вярно кученце?

„Проста кърджалийска *ytkа“, така Цвета Караянчева ще бъде запомнена в историята и нищо повече от това. Ако историята изобщо я помни след 5 години. Явно тя (за жалост) НЕ Е нищо повече от това. Коя жена, кой човек би търпял подобно публично унижение? Не само пред съпартийците си, а пред целия народ.

 

 

 

Кой НОРМАЛЕН индивид би се явил редом до вожда и би допуснал да бъде целунат по чЕлото за демонстрация, като някаква непослушна, но оправдана третокласничка? Толкова е долно това, не разбирате ли? Липса на доблест, себеуважение, човечност. Дереализация от морал и от собственото си достойнство.

 

 

Тази жена е по-ниско от проститyтките дръзнали да снимат шкафчето с пачки и кюлчета, защото те освен цена $$$ имат и малко смелост.

 

 

 

За магистралите и метрото дори не ми се коментира, защото са толкова безобразни и глупави словата и, че искам просто да и отлепя един шамар и да я върна в Кърджали натоварена в някоя каруца. Госпожа, тия магистрали и метра са строени с нашите пари и данъци, а това че някой е отктраднАл(с препратка към нейното „хОди пеша, бе“) и ги е построил за 5 лева не ни прави претенциозни сноби.

 

 

 

 

Прави ни нормални европейски граждани, които си търсим правата, защото ни е светнала лампата, че имаме някакво елементарно достойнство и сме човеци с права. На тебе няма ли да ти светне лампата най-накрая или искаш и до пра-внуци да бъдеш запомнена като ПКП???

fakti.bg

Коментари

More in Коментари

maxresdefault

Коментар: Слава Богу, Хазарта е избран, ще има да папка. Вече изтрих всички албуми на “Ъпсурт”

юни 11, 2024
1134646

Какво значение има, че 147 страни, членки на ООН, вкл. България, са признали Палестина?! Цецка не го знае и не се интересува

май 29, 2024
large_ce8c1e7c542819639b31c5c9ee261eb8

Опасно близо: На 23 май Европа е била на ръба за задействане на ядрената защита на Русия

май 29, 2024
chukov

Боян Чуков: НАТО обсъжда да закрие небето над Западна Украйна. Следват ядрени удари…

май 28, 2024
treta-kolaj

СОФИЯ ПРИВЕТСТВА ТРЕТАТА СВЕТОВНА ВОЙНА

май 27, 2024
марко

Столтенберг бълнува за войски в Русия. Този побъркан човек е подкрепян от най-глупавия лидер в Европа Макрон. Да гласуваме срещу тях!

май 27, 2024