Коментари

Карбовски: Влизаме в официозна налудност. Никой не иска да срещне Борисов и да го пита

Карбовски: Влизаме в официозна налудност. Никой не иска да срещне Борисов и да го пита

 

big_14da

 

 

Влизаме в една официозна налудност. Никой не излиза да пита – господин Борисов, излезте човешки и кажете какво е това чекмедже. Скроили са му номер… Ама как така? Вие сте най-охраняваното лице в България. Никой не иска да го срещне и да го накара да говори, както Тим Себастиан накара Деница Сачева да говори пръщящи лъжи.

 

 

Това заяви в ефира на Българското национално радио Мартин Карбовски, цитиран от frognews.bg.

 

 

 

Той коментира последните събития у нас и нестихващите вече близо 90 дни протести.

 

 

 

„Абсолютно мога да приема, че някой е направил номер на Борисов. Той винаги е невинен, никога не знае какво става в тая държава. Но има неща, които не могат да се търпят – обещанията за вода, за път… Като не си свършил тия неща, трябва незабавно да си тръгнеш“, категоричен беше Карбовски.

 

 

 

По думите му е възможно протестът да затихне. Като причина той изтъкна народопсихологията на българите.

 

 

„Много интересно се получава. Българинът страда от силен търпеж, но освен това лесно се и уморява от това да иска да свали султана. Ще излезе, ще повика малко, пък ще дойде зима, ще иде да си купи праз и сланина, па се прибере при жената, а ако има и ракия… нещата свършиха. У нас според мен демокрацията е функция на температурата“, смята журналистът.

 

 

 

Според Карбовски след първото Велико народно въстание на 2 септември, когато бе употребена агресия спрямо протестиращи и журналисти и властта е „показала зъби“, протестът леко е заглъхнал, а критична маса няма.

 

 

 

„Без участието на студентите в протестите няма да стане. ГЕРБ пак ще спечели изборите. Системата проникна в цялата държава. Защо ги няма студентите? Защото ГЕРБ проникна и във ВУЗ.-овете. Уж заради аполитичност, започнаха да дават пари на студентските съвети „, посочи още Карбовски.

 

 

БНР

Коментари

More in Коментари

maxresdefault

Коментар: Слава Богу, Хазарта е избран, ще има да папка. Вече изтрих всички албуми на “Ъпсурт”

юни 11, 2024
1134646

Какво значение има, че 147 страни, членки на ООН, вкл. България, са признали Палестина?! Цецка не го знае и не се интересува

май 29, 2024
large_ce8c1e7c542819639b31c5c9ee261eb8

Опасно близо: На 23 май Европа е била на ръба за задействане на ядрената защита на Русия

май 29, 2024
chukov

Боян Чуков: НАТО обсъжда да закрие небето над Западна Украйна. Следват ядрени удари…

май 28, 2024
treta-kolaj

СОФИЯ ПРИВЕТСТВА ТРЕТАТА СВЕТОВНА ВОЙНА

май 27, 2024
марко

Столтенберг бълнува за войски в Русия. Този побъркан човек е подкрепян от най-глупавия лидер в Европа Макрон. Да гласуваме срещу тях!

май 27, 2024