Политика

Ал Йо се пропи в Брюксел, жули по литър жива бира на закуска

Ал Йо се пропи в Брюксел, жули по литър жива бира на закуска

 

 

Александър Йорданов няма шанс да отслабне до здравословни граници, след като закусва с литър жива бира в Брюксел, издаде източник на Lupa.bg с ангажименти в Европейския парламент.

 

 

Ал Йо се отдал на живот – изтупан, корпулентният евродепутат от от групата на СДС/ЕНП отпива литрова бира от стъклен рог на пъпа на белгийската столица, даже се фотографира. Според очевидецът Сашо Йорданов от доста време прекалявал с бирата, което се отразявало зле на наднормените килограми на политика.

 

 

Мълвата носи, че политическите битки, в които влиза често, са една от причините да посегне към спасението в дъното на халбата.

 

 

 

Наскоро синият Йорданов влезе в словесен двубой със своя колега евродепутат Радан Кънев, който се обърна към колегите си от ЕНП с настояване да изразят позиция по политическата криза в България. Кънев отбеляза, че срещу правителството на Бойко Борисов протестират основно симпатизанти на евродесницата и това поставя под риск подкрепата за нея у нас.

 

 

 

 

По този повод Александър Йорданов който влезе в ЕП чрез обща листа с ГЕРБ, публикува в профила си във фейсбук въпросното изказване, направено на заседанието на парламентарната група на ЕНП в Брюксел, като преди това съобщава какво е заявил председателя на партията Доналд Туск.

 

 

 

„Засягайки широк кръг въпроси и основно за ситуацията в Беларус, отношенията с Великобритания след Брекзит и др., г-н Туск обърна внимание и на ситуацията в България като подчерта, че ЕНП е необходимо да прояви солидарност с „нашите приятели” от ПП ГЕРБ, защото основното за ЕНП е солидарността”, твърди Йорданов, че е заявил бившият председател на Европейския съвет.

 

 

 

 

„Изказалите се депутати от ЕНП единодушно подкрепиха тезата за солидарност с управляващата в България партия. И подчертаха, че редовните избори са мястото, където гражданите трябва да покажат своите политически предпочитания”, брани управляващите нахмеленият бивш председател на Народното събрание.

 

 

Лупа БГ

 

lupa.bg

Политика

More in Политика

960x540

Посланикът на САЩ: Москва разбра, че България вече не е лесна мишена – благодарение на нашето сътрудничество

юни 25, 2024
big_big_big_big_d32f5b4e71fa344583be0931e8914043-27aed9c

БСП след срещата с президента: Ще говорим с всички, ако се стигне до трети мандат

юни 25, 2024
snajperisti-bankya

Радев разпорежда проверка дали снайперисти пазят къщата на Борисов в Банкя

юни 24, 2024
Image_18257572_40_0

Атанас Атанасов попита Румен Радев защо има снайперисти около къщата на Бойко Борисов

юни 24, 2024
Image_18239947_40_0

Ивелин Михайлов: Управляващи ми казаха, че ако не се съгласявам с тях, ще ме унищожат до 2 седмици

юни 21, 2024
Image_18236177_40_0

Край на неописуемата драма „Радев или Главчев“: Ето кой ще отиде на великата среща на върха на НАТО във Вашингтон

юни 21, 2024