Политика

Борисов: За мен е важна оценката на хората. Като виждам как се радват, това ме мотивира! ВИДЕО

Борисов: За мен е важна оценката на хората. Като виждам как се радват, това ме мотивира! ВИДЕО

 

09a23999acc24ab6a811850ab9f5dc1d

 

 

 

„За мен е важна оценката на хората“, заяви Бойко Борисов, който е на обиколка из Родопите.

 

 

 

 

„Когато ги виждам как се радват, че след 40 години чакане ще има хубав път между с. Белица и с. Загражден – това ме мотивира да продължим с ударното строителство не само в Родопите, но и в цялата страна.

 

 

 

Вече започна и ремонтът на пътя Югово – Лъки, по който се стига до Кръстова гора. Паралелно с това не е спирала и работата по пътищата в община Велинград. Поели сме ангажимент към жителите на общината и ще го изпълним!“, добавя премиерът.

Сцена като от филм разигра премиерът Бойко Борисов заедно с финансовия министър Кирил Ананиев и зам.-министъра на регионалното развитие Николай Нанков. Тримата са седнали на дървени пънове някъде в Родопите и обсъждат констатациите на Муудис. За публика служи възрастен мъж, когото премиерът нарича „брато“.

 

„Лъжците говореха, че щяхме да фалираме държавата. Какво тогава гледа „Муудис“, възмущава се Борисов, докато чете цялото съобщение на финансовото министерство.

 

 

Министър Ананиев обяснява, че установеното от Муудис означава, че плащаме по-малко лихви по дълга. „Това е висока оценка за дейността на правителството! Това е една от най-известните рейтингови агенции в света. Според тях сме извършили всички необходими реформи и сме с административен капацитет, изискван от нас за Еврозоната. Финансовите министри на 10 юли всички до един гласуваха за влизането ни в банковия съюз. Ние в момента изпълняваме план с мерки и след това ще се ингегрираме и в Еврозоната до 2023 г.“, добави Ананиев.

 

 

„Пишат се отвратителни неща“, възмущава се Борисов и прочита от лист, че страната ни разполага със значителни фискални резерви. „България пак е по-добра. Не може да угодиме на тези хора“, допълва той.

 

 

„Новият бюджет ще е така направен, че хем е за хората, хем за отделния човек“, обяви премиерът. „Страната разполага със значителни фискални резерви. С какво да угодим на нашите опоненти? Тук в, Родопите, се строи, а не само там. Ще повишим пак доходите“, повтаря той.

 

Дунав мост, Оф нюз, фейсбук

Политика

More in Политика

phpbcuamt_559x345

Радев: Победа над Русия е невъзможна, продължаването на войната в Украйна не е изход

май 18, 2024
c5f5f63fd2304e109b375828b933ed2f

Борисов: Направих сглобката, за да успокоя държавата, ПП не искат да си признаят големия балон, който се наду

май 17, 2024
Image_17946323_40_0

Радев с първи думи за мелето с Кирил Петков, ще вземе ли главата на шефа на НСО

май 17, 2024
big_payimage-6266907c4

Израел крои голям план за България през главата на Турция

май 16, 2024
welt-deset-darzhavi-es-otkazaha-da-928

България сред тях ли е? Welt: Десет държави от ЕС отказаха да дадат на Украйна „гаранции за сигурност“

май 15, 2024
бнб

Управителят на БНБ: България няма да изпълни критериите за еврото до доклада през юни

май 14, 2024