Коментари

Ало, Гешев, чуваме ли се?!

Ало, Гешев, чуваме ли се?!

diana_damianova

 

 

 

Най-съществената за държавата част от твърденията на Илчовски е лесно проверима. Буквално за часове!!!

 

 

Серийните номера на кюлчетата злато от чекмеджето, не може да са тайна, както и кой и кога ги е придобил. По този начин, с най-елементарна проверка ще се разбере тези кюлчета имат ли нещо общо с бизнесмените, дарявали кюлчета злато на премиерския рожден ден. И ако да, това е престъпление срещу държавата и трябва да бъде най-строго преследвано.

 

 

 

Дали „Градус“, явно с ПРЕСТЪПНОТО съдействие на премиера е извършил изкуствено завишаване на оборотите си, а от там и на стойностите на акциите си, с което е ощетил редица пенсионни фондове, е въпрос на няколко седмична проверка на съответните регулатори. В цял свят за такава измама, в която измамени са пенсионни фондове, се влиза в затвора. Задълго!

 

 

 

Изнесените от Илчовски данни за подпомагани от институциите действия, водещи до продажба в страната на лошо месо, но пък на чудовищно високи цени се проверява буквално за дни. И се доказва лесно и по неоспорим начин.

 

 

Бездействието на прокуратурата е отказ от изпълнение на служебни задължения и то отказ, нанасящ особено големи вреди на държавата. И няма как да не бъде оценен като предателство на националните интереси.

 

 

Ние знаем, че вие скъпи ми Гешев, сте продукт и оръдие в ръцете на вашите богове – Пеевски И бОРИСОВ! Ние знаем, че не само не преследвате престъпленията, но сте активен съучастник в тяхното прикриване, а вероятно и изпълнение.

 

 

 

Но не знам дали вие знаете, какво се случва на националните предатели? И дали убежище като Дубай няма да ви се види примамлив розов остров. Впрочем Дубай е добре! Там ви очакват.

 

 

Диана Дамянова, Фейсбук

Коментари

More in Коментари

maxresdefault

Коментар: Слава Богу, Хазарта е избран, ще има да папка. Вече изтрих всички албуми на “Ъпсурт”

юни 11, 2024
1134646

Какво значение има, че 147 страни, членки на ООН, вкл. България, са признали Палестина?! Цецка не го знае и не се интересува

май 29, 2024
large_ce8c1e7c542819639b31c5c9ee261eb8

Опасно близо: На 23 май Европа е била на ръба за задействане на ядрената защита на Русия

май 29, 2024
chukov

Боян Чуков: НАТО обсъжда да закрие небето над Западна Украйна. Следват ядрени удари…

май 28, 2024
treta-kolaj

СОФИЯ ПРИВЕТСТВА ТРЕТАТА СВЕТОВНА ВОЙНА

май 27, 2024
марко

Столтенберг бълнува за войски в Русия. Този побъркан човек е подкрепян от най-глупавия лидер в Европа Макрон. Да гласуваме срещу тях!

май 27, 2024