Коментари

Дани и Деси – децата на бос Бойко. Va te faire mettre*…

Дани и Деси – децата на бос Бойко. Va te faire mettre*…

460c47e97_dani_desi

Даниел Митов и Десислава Атанасова, Дани и Деси… Сякаш Борисов ги е избирал да са от един калъп. Не е за вярване хора с дипломи да изговарят толкова глупости за единица време. Животът на глупавия е по-лош от смъртта, пише във Вехтия завет. Но да не издребняваме, все пак не го е казал Вожда.

 

 

 

 

В събота по бТВ Дани разчете санкциите на САЩ по закона „Магнитски“ така: Президентът Радев бил защитник на Васил Божков и негов защитник. Радев повече на Божков ли вярва или на САЩ, които наложиха санкциите? Защото нали той каза, че бизнесменът звучи по-убедително от неговите обвинители.

 

 

Ако се съмнявате дали Дани е с всичкия си – не мога да ви опровергая…

 

 

Досега не е станало известно някога държавният глава да се е срещал с Васил Божков, но пък се знае, че Борисов много пъти се е виждал с  хазартния бос. Неговата лична пиарка Севда бе ходила десетки пъти в офиса на Божков от името на Борисов. Самият Божков заяви, че е бил принуден от Борисов да плаща рекет в размер на над 60 млн лева. Парите са предадени през финансовия любимец на Борисов Владислав Горанов. Но това Дани не споменава.

 

 

 

Истински конкурент на Митов е Деси (Десислава Атанасова). Тя притежава рядък талант да бъде нещо като нищо по всяко време. В никакъв случай не допускала, че подкупеният „партиен лидер“ от декларацията по Магнитски би могъл да бъде Бойко Борисов. Ама как, моля ви се! Сигурно били едни други.

 

 

 

Дани и Деси, Va te faire mettre, както казват французите.

Емил Азар

…………………………

*Va te faire mettre – „Върви по дяволите“, „Разкарай се“ или простичко: „Еби се“, фр.

Frognews.bg

Коментари

More in Коментари

maxresdefault

Коментар: Слава Богу, Хазарта е избран, ще има да папка. Вече изтрих всички албуми на “Ъпсурт”

юни 11, 2024
1134646

Какво значение има, че 147 страни, членки на ООН, вкл. България, са признали Палестина?! Цецка не го знае и не се интересува

май 29, 2024
large_ce8c1e7c542819639b31c5c9ee261eb8

Опасно близо: На 23 май Европа е била на ръба за задействане на ядрената защита на Русия

май 29, 2024
chukov

Боян Чуков: НАТО обсъжда да закрие небето над Западна Украйна. Следват ядрени удари…

май 28, 2024
treta-kolaj

СОФИЯ ПРИВЕТСТВА ТРЕТАТА СВЕТОВНА ВОЙНА

май 27, 2024
марко

Столтенберг бълнува за войски в Русия. Този побъркан човек е подкрепян от най-глупавия лидер в Европа Макрон. Да гласуваме срещу тях!

май 27, 2024