Политика

Борисов гадае: Пак няма да направят правителство, партиите са в „уплах“

Борисов гадае: Пак няма да направят правителство, партиите са в „уплах“

big_screenshot_-_2021-10-16T113350.683
Пак няма да направят правителство. Защото няма отговорни партии, няма сериозни хора. Това каза лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов, който посети Старозагорско.

Лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов коментира, че най-вероятно след изборите на 14 ноември отново няма да се състави правителство, защото партиите били „в уплах“.

 

 

Борисов посети тази сутрин църквата на Шипка, чийто купол се ремонтира с пари, отпуснати по време на неговото управление.

 

 

„Като виждам чудовищен хаос – криза и инфлация – 580 лв. Ток, цените газта 40% от другия месец, това е успешното правителство на Радев. Не знам кое е успешно на това служебно правителство на Радев? Аз се учудвам на наглостта им. Правителство пак няма да направят, няма отговорни партии“, заяви Борисов.

„Искам да кажа на тези патриоти, които така се наричат и много обичат да ходят на Шипка, да знаят, че и паметникът там го ремонтирах“, каза Борисов, говорейки и за ремонта на храма.

 

 

Когато говорят, че съм раздавал пари от джипката, нека да обиколят и да видят направеното в църквите, манастирите, училищата. Колкото е направено по нашето управление за вярата, само по времето на цар Борис е направено.

 

 

 
„Ние малко говорим, но много правим“, категоричен бе бившият премиер.

 

 
„Искам да предам на колегите от „Демократична България“ (ДБ), които винаги се имат за най-големите юристи и пазители на закона, но само когато касае други. Ние не сме им виновни, че не спазват закона. Все пак държа да се отбележа, че съставът на Централната избирателна комисия (ЦИК) е избран и назначен от Румен Радев, а само четири човек са от ГЕРБ.

 

 
Та като казват от ДБ, че ГЕРБ са им виновни за всичко, то да знаят, че 11 човек от състава на ЦИК са от партиите на протеста“, каза още Борисов.

 

 

„Христо Иванов и Атанас Атанасов да знаят, че ще имат 4 гласа от ГЕРБ, за да могат да се явят на изборите, иначе ще се оплакват, че някой им пречи, а те трябва да си изконсумират провала на това, което правиха последните месеци в парламента“, категоричен бе лидерът на ГЕРБ.

 

Политика

More in Политика

phpbcuamt_559x345

Радев: Победа над Русия е невъзможна, продължаването на войната в Украйна не е изход

май 18, 2024
c5f5f63fd2304e109b375828b933ed2f

Борисов: Направих сглобката, за да успокоя държавата, ПП не искат да си признаят големия балон, който се наду

май 17, 2024
Image_17946323_40_0

Радев с първи думи за мелето с Кирил Петков, ще вземе ли главата на шефа на НСО

май 17, 2024
big_payimage-6266907c4

Израел крои голям план за България през главата на Турция

май 16, 2024
welt-deset-darzhavi-es-otkazaha-da-928

България сред тях ли е? Welt: Десет държави от ЕС отказаха да дадат на Украйна „гаранции за сигурност“

май 15, 2024
бнб

Управителят на БНБ: България няма да изпълни критериите за еврото до доклада през юни

май 14, 2024