Коментари

Прокуратурата ще проверява имало ли е секс между Ангел и Златка, която роди бебето Динко!

Прокуратурата ще проверява имало ли е секс между Ангел и Златка, която роди бебето Динко!

index

Районната прокуратура в Сливен ще проверява имало ли е полов контакт между шестокласниците Ангел и Златка. Това е много интересно, тъй като шестокласничката вече роди едно от първите бебета за 2017-та. Аналогичен случай е регистриран и в Белоградчик. Аналогичен случай бе отбелязан и в началото на 2015 г. Най-малката и най-младата родилка, родила на 11 година, живее в квартала на 13 годишната Златка. Златка не ходи на училище.

Районната прокуратура, вместо веднага да арестува родителите на тия деца-аборигени, започва глупави и безсмислени разследвания и проверки на очевидното.

Да оставим настрана, че това е административна и наказателна неграмотност, каквото и да ми кажат за законовата уредба по тези и подобните им казуси. Тези примати живеят не на ръба, а изцяло извън закона. А закон има. Закон, който задължава родителите да контролират децата си, да носят отговорност за тях и да ги пращат редовно на училище.

Очевидно процесите, свързани с циганската популация са изцяло извън контрола на държавата и обществото. Продуктите на тая безконтролност са налице и се мултиплицират с ужасяваща скорост. А от страна на държавата, политиците и останалите управленци не се забелязват никакви реакции. Ясно е кой ще бере горчивите плодове на държавната некадърност и безхаберие – нашите деца и внуци.

На политиците и управленците ще кажа саамо, че е добре да надзърнат в интернет и да се запознаят със смисъла на понятията етнически конфликти и граждански войни и пет минути преди да заспят, да потърсят отговор на въпроса с какъв облик и с каква биография ще влязат в историята. Ако изобщо има кой да я пише тая проклета нашенска история.

Любо КОЛЬОВСКИ, Фейсбук

Коментари

More in Коментари

maxresdefault

Коментар: Слава Богу, Хазарта е избран, ще има да папка. Вече изтрих всички албуми на “Ъпсурт”

юни 11, 2024
1134646

Какво значение има, че 147 страни, членки на ООН, вкл. България, са признали Палестина?! Цецка не го знае и не се интересува

май 29, 2024
large_ce8c1e7c542819639b31c5c9ee261eb8

Опасно близо: На 23 май Европа е била на ръба за задействане на ядрената защита на Русия

май 29, 2024
chukov

Боян Чуков: НАТО обсъжда да закрие небето над Западна Украйна. Следват ядрени удари…

май 28, 2024
treta-kolaj

СОФИЯ ПРИВЕТСТВА ТРЕТАТА СВЕТОВНА ВОЙНА

май 27, 2024
марко

Столтенберг бълнува за войски в Русия. Този побъркан човек е подкрепян от най-глупавия лидер в Европа Макрон. Да гласуваме срещу тях!

май 27, 2024