Коментари

Волгин попиля Божанков: Това същество трябваше да бъде разкарано от БСП отдавна

Волгин попиля Божанков: Това същество трябваше да бъде разкарано от БСП отдавна

big_big_big_big_9fa3

 

Журналистът от Българско национално радио Петър Волгин изригна с нескрита омраза към отстранения от БСП Явор Божанков, заради антиПутин думи от трибуната на парламента, след като каза, че „Русия ще загуби тази война“:

 

 

„Това същество Божанков трябваше да бъде разкарано от БСП, още когато маршируваше с нацистоподобния умнокрасивитет по софийските улици. Сигурен съм, че то ще подаде молба за членство я в ДБ, я в ПП. Макар че може и едните и другите да откажат да го приютят. Те си имат много такива същества. За какво им е още едно?“

 

 

 

Много любопитен коментар написа Нидал Алгафари, чийто син е депутат от ГЕРБ. Той изля крайните си емоции срещу Божанков:

 

 

„Приятели,

преди малко разбрах, че има ново доказателство на поговорката „Храни куче да те лае“.

 

 

Лидерка на партия години наред, подведена по мазното раболепие на едно младо момченце, от ниските теманета и лицемерното му поведение, се пребори да го нареди в по-предните позиции на партията. Въпреки много светещи червени лампи около този все още шляпащ младеж, лидерката на партията се изпокара с не малка част от партията си, в частност членуващите района кота представлява и въпреки основателните критики, го наложи. Това човече без някакви особени способности си въобразило, че като затулва с пръст пред окото си, слънцето няма да го има.

 

 

За съжаление, всичките опити на лидерката да наложи по-млади в политиката, да им подсигури равен път нагоре, все попада на използвачи, ламтящи за власт, пари и други лични облаги.“

 

 

 

 

Ето как коментира Миролюба Бенатова ситуацията:

„Питах вчера Явор Божанков, дали би напуснал групата на БСП, след като не е съгласен с промените в изборния кодекс, които бсп предложи, а герб и дпс подкрепиха. Каза, че не седи на дневен ред такова решение. Но пък сега разбирам, че бсп го е изхвърлила от редиците на парламентарната група, заради изказването му за Украйна.

Чудя се дали е изненадан или това е търсен ефект“., пише Бенатова

 

 

 

 

 

Коментарите в подкрепа на Божанков обаче също не липсват:

„Достойно. Явор Божанков , за мен е чест че работихме заедно.“, написа бившият транспортен министър Николай Събев.

 
„Тази сутрин говорих с Явор Божанков по темите, касаещи днешния дебат. Явор е изключителен човек с принципи, на които малцина само могат да устоят и отстоят! В Явор ми беше надеждата, че там вътре в БСП все пак нещо е покълнало и то какво. Днес Явор беше изключен от ПГ на БСП защото имаше смелостта да защити достойнството и бъдещето на страната ни, изправяйки се срещу лъжите и манипулациите на Кремъл. Явор ще продължи да бъде в политиката, абсолютно съм сигурна в това! Да му мислят БСП. Или да бяха“, Кремена Кунева, ДБ.

 

 

„Явор Божанков, браво и поздравления както за позицията, така и за изключването!

Не ти беше там мястото и без друго“, Весислава Танчева.

 
„В тежки съдбносни моменти най-добре се разбира кой кой е!! Когато имаш смелостта да си кажеш мнението и защитиш името, значи си наистина достоен да представляваш и защитаваш и избирателите си в Наредното събрание! Всички останали са просто … безлична прах в историята. Респект за Явор Божанков!“, Александър Дунчев.


Коментари

More in Коментари

maxresdefault

Коментар: Слава Богу, Хазарта е избран, ще има да папка. Вече изтрих всички албуми на “Ъпсурт”

юни 11, 2024
1134646

Какво значение има, че 147 страни, членки на ООН, вкл. България, са признали Палестина?! Цецка не го знае и не се интересува

май 29, 2024
large_ce8c1e7c542819639b31c5c9ee261eb8

Опасно близо: На 23 май Европа е била на ръба за задействане на ядрената защита на Русия

май 29, 2024
chukov

Боян Чуков: НАТО обсъжда да закрие небето над Западна Украйна. Следват ядрени удари…

май 28, 2024
treta-kolaj

СОФИЯ ПРИВЕТСТВА ТРЕТАТА СВЕТОВНА ВОЙНА

май 27, 2024
марко

Столтенберг бълнува за войски в Русия. Този побъркан човек е подкрепян от най-глупавия лидер в Европа Макрон. Да гласуваме срещу тях!

май 27, 2024