ОБЩЕСТВО

„Национална съпротива“ с кампания „Да изчистим боклука на София“ по време на гей парада: Сами се тикат в клетката на лъва!

„Национална съпротива“ с кампания „Да изчистим боклука на София“ по време на гей парада: Сами се тикат в клетката на лъва!

ГЕЙПАРАД1497005407-1
От „Национална съпротива“, които организират паралелно с гей парада кампания под надслов „Да изчистим боклука на София“, разпространиха писмо до медиите, в което предупреждават какви последствие може да има едновременното провеждане на двете мероприятия.
Ето какво се казва в писмото на „Национална съпротива“:
„Във връзка с общественото манипулиране от страна на гей-организаторите, че сме били излъгали за нашето събитие, ние от „Национална съпротива“ искаме да кажем, че когато сме информирали столична община (януари месец), че имаме лятна кампания за почистване на боклуците в София, „София прайд 2017“ още не е бил заплануван и организиран!
Следователно ние искаме да знаем защо тези хомосексуалисти искат да бъдат около нас? Нали се страхуваха от нас? Ситуацията изглежда по този начин: „Свободен човек (в случая хомосексуалистите) отива на посещение в зоологическата градина. Когато стига до клетката на лъвът (ние от „Национална съпротива“), въпреки, че знае, че ще бъде изяден ако влезе в нея, той все пак го прави и бива почти смъртоносно ранен.
След тази случка, той започва да се жалва, заплашва и съди ръководтвото на зоологическата градина. В сигналите до институциите той пише, че е бил добронамерен и е искал просто да се възползва от правото си да се разходи“, а за лъвът се знаело отдавна, че е агресивен и опасен. По подбен начин се развива и тазгодишната организация на „София прайд“.
Хомосексуалистите имат възможност да се разходят на много места в София, но те избират мястото, на което ще бъдем ние. Най-смисленото обяснение за нас е, че за да претендират за привилегии, те трябва да се изкарат жертви, жертви на собствената си наглост, извратеност и ненормалност.
Въпреки целият този театър от страна на НЕнормалните, ние ще бъдем на паметника на съветската армия и ще си проведем кампанията „Да изчистим боклука на София“, пък да става каквото ще с хомосексуалистите и техните претенции!
Пуснали сме сигнали до редица институтиции, включително МВР и ДАЗД, с описание на рисковете и нарушенията, които ще има по време на парада.

ОБЩЕСТВО

More in ОБЩЕСТВО

big_23a1

Ресторантьор: Стане ли безплатна водата по заведенията, ще има тарикати, които ще поръчват само нея

май 7, 2024
санкции

ЕС готви забрана на политически партии и организации, получавали пари от Русия

май 7, 2024
960x540

Обява за продажба на къща и парцел в Родопите взриви мрежата

май 6, 2024
extlb9pkgsfa1pgpezzg

Армията ни продължава да намалява, военните пилоти почти не летят, а моряците не плават

май 5, 2024
nova-tv-rozhdestvo-768x397

Нова телевизия сцепи мрака с идиотски гаф за Великден

май 5, 2024
IMAGE_13975557_40_0

Румънска реч оглася Слънчев бряг, украинки решиха проблемите на търговците / ВИДЕО

май 5, 2024