ОБЩЕСТВО

„Национална съпротива“ с кампания „Да изчистим боклука на София“ по време на гей парада: Сами се тикат в клетката на лъва!

„Национална съпротива“ с кампания „Да изчистим боклука на София“ по време на гей парада: Сами се тикат в клетката на лъва!

ГЕЙПАРАД1497005407-1
От „Национална съпротива“, които организират паралелно с гей парада кампания под надслов „Да изчистим боклука на София“, разпространиха писмо до медиите, в което предупреждават какви последствие може да има едновременното провеждане на двете мероприятия.
Ето какво се казва в писмото на „Национална съпротива“:
„Във връзка с общественото манипулиране от страна на гей-организаторите, че сме били излъгали за нашето събитие, ние от „Национална съпротива“ искаме да кажем, че когато сме информирали столична община (януари месец), че имаме лятна кампания за почистване на боклуците в София, „София прайд 2017“ още не е бил заплануван и организиран!
Следователно ние искаме да знаем защо тези хомосексуалисти искат да бъдат около нас? Нали се страхуваха от нас? Ситуацията изглежда по този начин: „Свободен човек (в случая хомосексуалистите) отива на посещение в зоологическата градина. Когато стига до клетката на лъвът (ние от „Национална съпротива“), въпреки, че знае, че ще бъде изяден ако влезе в нея, той все пак го прави и бива почти смъртоносно ранен.
След тази случка, той започва да се жалва, заплашва и съди ръководтвото на зоологическата градина. В сигналите до институциите той пише, че е бил добронамерен и е искал просто да се възползва от правото си да се разходи“, а за лъвът се знаело отдавна, че е агресивен и опасен. По подбен начин се развива и тазгодишната организация на „София прайд“.
Хомосексуалистите имат възможност да се разходят на много места в София, но те избират мястото, на което ще бъдем ние. Най-смисленото обяснение за нас е, че за да претендират за привилегии, те трябва да се изкарат жертви, жертви на собствената си наглост, извратеност и ненормалност.
Въпреки целият този театър от страна на НЕнормалните, ние ще бъдем на паметника на съветската армия и ще си проведем кампанията „Да изчистим боклука на София“, пък да става каквото ще с хомосексуалистите и техните претенции!
Пуснали сме сигнали до редица институтиции, включително МВР и ДАЗД, с описание на рисковете и нарушенията, които ще има по време на парада.

ОБЩЕСТВО

More in ОБЩЕСТВО

8ab28cea1_pacov

Йото Пацов: Днешната журналистика и медии са по-несвободни от тези преди 1989 година

април 26, 2024
phpgoo0bk_800x_

АНУШКА ВЕЧЕ Е РАЗЛЯЛА ОЛИОТО

април 26, 2024
ezgif-3-57df8d198e

Драмата се заплита. Киро убеден, че Пеевски няма да го нарича пудел и булка, ако е без бодигардовете си

април 26, 2024
Image_17742841_40_0

Здравният министър и Кунчев с извънредни решения заради коклюша, огласиха какви стъпки се предприемат

април 26, 2024
171411626263820

Борисов отговори на Лена Бориславова: Ние там, където плюем, не лижем след това

април 26, 2024
7bfd09d69f4f419a8bf9eee06bd000ed

Топим се с десет души на час, а до няколко години близо 30% от населението ще се пенсионира

април 26, 2024