Политика

Хекимян към Александър Йодранов: Колко пъти се целунахте с Борисов, за да влезете в листата на ГЕРБ?

Хекимян към Александър Йодранов: Колко пъти се целунахте с Борисов, за да влезете в листата на ГЕРБ?

 

1554182880-big-30

 

 

 

„Ама вие, сериозно ли? Мислите, че аз съм такъв? „Аз на такъв политик ли ви приличам, който се целува с мъже?“

Така отговори Александър Йорданов на водещия Антон Хекимян, когато той му зададе въпроса: Колко пъти се целунахте с Борисов, за да влезете в листата на ГЕРБ?“

 

 

 

 

 

 

 

Шестият в листата на ГЕРБ се оплете тотално в обясненията си, защо е сравнил в своя реч преди 6 месеца целувките на Борисов с лидерите на Европа с целувките на Живков с Брежнев и Хонекер в годините на комунизма. В края на краищата Йорданов изтърси, че онези целувки ни докарали ужасното тоталитарно време, пък днешните – успехите по европредседателството. Йорданов не можа да даде смислен отговор и на въпроса дали смята, че Борисов е премиер-мимикрия, както е казал в лекцията си. 

 

 

 

 

 

 

„Мимикрия е когато имаме поведение като държава, което невинаги аз одобрявам. По отношение на намесата на Русия във вътрешните работи на страната. По отношение на Русия, аз заемам по-твърда позиция“, каза той. Според Йорданов като членове на ЕС и НАТО трябва да сме по-твърди. Правителството на г-н Борисов не е това, което беше с Реформаторския блок. За да го има сега една от причините е, че десните се разделиха“.

 

 

 

 

 

 

 

 

Бившият председател на парламента не хареса карикатурата на Комарницки, който го е изрисувал да пълзи в краката на Борисов.

 

 

 

 

 

 

„Който се е хванал на хорото на политиката, трябва да е наясно, че гайдарят му е сатирата“, опита се да остроумничи Йорданов.

 

 

 

 

 

 

Той обясни, че не е  имал възможност да разговаря с Борисов от 7-8 години, за разлика от други, които го търсеха постоянно, и ставаха министри, явно имайки предвид хора от другата част на десницата – от бившия Реформаторски блок, които днес са политически противници на ГЕРБ.

 

 

 

 

„Спомням си, че когато загубихме парламентарните избори преди 2 години и десницата пропиля гласовете на 300 000 души, тогава Радан Кънев каза, че нашето разделение изпрати десетки хиляди наши избиратели да гласуват за ГЕРБ, за да не спечелят комунистите. На всички ни стана ясно, че нямаме акъл и с пърформанси няма да има успех за демократична България“, подчерта гостът, коментирайки вчерашната статуя на Борисов на площад „Гарибалди“.

 

 

 

 
Цялата изява на Александър Йорданов пред БТВ мина в обяснение на манали негови изказвания и позиции, които влизат в контраст с политиката на правителството „Борисов-3“. Кандидатът за евродепутат го правеше крайно неубедително.

 

 

Епицентър, Би ти ви

Политика

More in Политика

1010x570

Американците ни натискат да дадем на Украйна безплатно двата реактора от АЕЦ „Белене“?

май 11, 2024
geshev-draganova

Беновска поиска пари от Гешев. Той й отказа и изрева: НЯМАМ КИНТИ!

май 10, 2024
dbce8e26f0284e3dbf72e16c4d697f3d

Историкът Георги Димов: Вървим към пета национална катастрофа, България е от губещата страна

май 10, 2024
1010x570

Васил Терзиев забрани шествието на „Безсмъртния полк“ в столицата, в други градове подобна забрана няма

май 8, 2024
phpmyfzod_559x345

Вижте номерата на партиите и коалициите в бюлетините за изборите 2 в 1

май 8, 2024
iva-ivanova

Бивша манекенка оглави фонд „Земеделие“ / СНИМКИ

май 7, 2024