Uncategorized

Мощното торнадо от раздели продължава! Още звездни двойки си казаха „Край“! СНИМКИ

Мощното торнадо от раздели продължава! Още звездни двойки си казаха „Край“! СНИМКИ

 

moshtnoto-tornado-razdeli-prodalzhava-481

 

Мощното торнадо от раздели продължава да връхлита звездни имена от родния небосклон. След като лято 2019 донесе неочаквани обрати в отношенията на популярни двойки, с началото на есента картинката не е по-различна, пише Трафик нюз.

За кратко време, край на любовните си взаимоотношения сложиха още популярни в България личности. Други, пък решиха да си дадат още един шанс, с който да опитат да заздравят отношенията си.

Райна и ММА боецът Валери Тюлеков

Фолк певицата Райна сложи с гръм и трясък край на взаимоотношенията си с ММА боецът Валери Тюлеков. Въпреки романтичните пътешествия, които си подариха, любовта между тях се изпари изневиделица. Според слухове, по-голяма вина има „пилето на поп-фолка“, която непрестранно мрънкала и недоволствала на вече бившето си гадже. Тюлеков от своя страна изтри от профила си всички снимки с Райна, а тя все още пази своите. След раздялата, фолк изпълнителката непрестанно публикува свои нови фотоси, с които демонстрира непукизъм и добро настроение. Тюлеков и Райна бяха гаджета около година, а връзката им приключи скандално – с обиди и намеса от страна на полицията. Тюлеков взел телефона на Райна, както и ключовете от колата ѝ след шумната разпра. Тя го наклеветила в полицията и там словесният екшън продължил, а съдържанието на разменените обвинения, било срамно и позорно, издават очевидци.

Стоян Канара и дългогодишната му приятелка Малина

По-големият син на Атанас Стоев от орк. Канарите – Стоян сложи край на връзката си с дългогодишната си приятелка Малина Колева. Двамата бяха заедно около 7 години, а причина за раздялата им е традиционното неразбирателство и несходство в характерите. До момента двойката е приключвала взимоотношенията си няколко пъти, но този път музикантът е категоричен, че е за последно.

И няма как да не е така, тъй като в сърцето на Стоян вече се е настанила нова любов – гласовитата народна певица Ваня Вълкова. Официално те са заедно от 3 седмици, а преди дни се завърнаха от почивка в Турция. Ръководителят на орк. Канарите – Атанас Стоев и съпругата му Надя одобряват с две ръце новата избраница на сина си, още повече, че тя е от техния бранш – музикалния.

Ива Давидова и Владимир Тодоров

Друга изявени народна певица – Ива Давидова се раздели със съпруга си Владимир Тодоров, след дългогодишна връзка. За разлика от останалите двойки, те приключиха своите отношения по взаимно съгласие. „Няма драми, трети лица и скандали. Разбрахме, че сме много по-добри и пълноценни един към друг като истински приятели, отколкото като съпрузи.“ – написа самата Ива Давидова в личния си профил.

Фолк певицата Дебора

Фолкпевицата Дебора, която се прочу печално след скандалното си участие в „Биг Брадър“ шокира последователите си в мрежата с признанието, че се е разделила с бащата на детето си.

Брюнетката разкри, че е била много нещастна с доскорошната си половинка, описа колко лошо се е държал той с нея, но как в крайна сметка двамата… ще продължат да отглеждат сина си. Според слухове, обаче не Дебора е зарязала бащата на детето си, а той я е изгонил. Бизнесменът, който върти пицария в Германия, вдигнал ръце от певицата и си я изпратил по живо по здраво обратно в България.

Припомняме, че лято 2019 се оказа последно и за още няколко двойки от светските среди. 

 

Кубрат Пулев и Андреа

Това може би бе най-шокиращата раздяла тази година. Новината буквално наводни медийното пространство, а феновете на Андреа и Кубрат останаха безмълвни. Причината за раздора така и не стана ясна, но всички твърдят, че човекът, който страда повече от тях двамата е Андреа, предвид множеството публикации, които тя направи в личния си профил. Кубрат от своя страна продължава да тренира, а от устата му не излиза ни вест ни кост, относно раздялата му с Андреа. Любовта между двамата продължи повече от 12 години.

Кобрата имал нова приятелка! Пикантни подробности за раздялата му с Андреа

Теди Велинова и д-р Ангел Енчев

Една от най-стабилните двойки в България, доктор Ангел Енчев и неговата годеница Теди Велинова, също приключиха. И те като всички остани избраха социалните мрежи, за да обявят раздялата си. След 8 години съвместно съжителство, новината за края на тяхната връзка дойде като гръм от ясно небе. Бившата моделка изтри от живота си всичко свързващо я с бившия и годеник, включително и всички снимки от профила си в инстаграм.

Григор Димитров и Никол Шерцингер

Родният ни тенисист Григор Димитров и красавицата Никол Шерцингер се разделиха тихомълком, без да изтъкнат причината, довела до това тяхно решение. Според слуховете, инициатор за раздялата е Григор, тъй като вече иcĸaл cepиoзнa и cтaбилнa вpъзĸa, а това не се понравило на 41-годишната Hиĸoл. Съвсем скоро, в предаването „Австралия търси талант“, световната звезда спонтанно призна: „Свободна съм“.

Софи Маринова и Гринго

Влюбените се разведоха само 4 месеца след пищната сватба, която вдигнаха през март. Двамата се обвиняваха един друг, като Софи призна, че основната причина за раздялата между двамата е, че Гринго и е посягал и заплашвал. Сега обаче, двамата обявиха, че отново са заедно и дори обмислят отново да се оженят. Ромската перла обясни, че в любовта понякога се случват и такива неща и шеговито допълва „Г-н Давидов е в изпитателен срок“.

 

Биляна Дол и Валери Божинов

Сръбкинята Биляна Дол заряза футболиста Валери Божинов след поредица от изневери от негова страна, а новината на раздялата отново обяви публично в личния си профил. Колоритната двойка споделяше любовта си повече от 3 години. Само месец след раздялата, влюбената двойка забрави за неразбирателствата. „Да, събрахме се с Биляна“ – сподели самият Божинов пред Trafficnews.bg.

Годината стартира с неочакваната раздяла между любимците от „Господари на ефира“ Димитър Рачков и Мария Игнатова.

Мария и Рачков с официална позиция за семейния им статус

Фолкпевицата Кали се раздели с дългогодишния си приятел и баща на третото й дете – Владимир. След края на връзката им двамата се плюха по медиите и се обвиняваха взаимно, като той изтъкна, че тя му е изневерявала с друг, като той дори призна, че тя му е изневерявала с друг и показа нейни чатове. В момента, Кали има нов човек до себе си и твърди, че е много щастлива, като дори иска дете от него, което ще е 4-то за певицата.

Без много шум се пръснаха и Миро и Златка Димитрова. Двойката къса за втори път в рамките на година. Новото гадже на Черната Златка е известният фитнес инструктор Кирил Танев.

 

Трафик  нюз

Uncategorized

More in Uncategorized

big_0000

До часове от запад времето се обръща в България

март 4, 2024
f4895b3e7be542b394cc26992dfdebab

Meteo Balkans: Февруарската пролет свършва, кошмарно време удря България съвсем скоро

февруари 6, 2024
испания

Времето в Европа се побърка: 30 градуса пържат любима страна на българите

декември 13, 2023
630183

Синоптици: Зимата се връща със страшна сила до часове, сняг ще трупа на тези места

декември 5, 2023
big_big_399129060_680158620887522_5224083235634432582_nf3f

Ще има ли сняг по Коледа и Нова година? Първа прогноза за декември на „Метео Балканс“

ноември 28, 2023
medium_125c

Синоптикът Петър Янков: Идват снежни виелици, човек трудно ще може да се изправи!

ноември 24, 2023