Коментари

Критикарите на Борисов и co. са съучастници в неговите престъпления срещу род, Родина и историческа памет!

Критикарите на Борисов и co. са съучастници в неговите престъпления срещу род, Родина и историческа памет!

1443770617_Nikolai-Markov

Маргарита Попова и Бойко Борисов са единствените, на които си струва да обърнете внимание в създалия се казус. Звучат еднакво нелепо, неадекватно и недодялано. Представляват реалните държавна и изпълнителна власти!!!
Причината за това тяхно поведение е, че за да се стигне до това унизително положение на държавата в международен план, много подобни персони положиха усилия.

Днес сте свидетели на последствията от некомпетентност, некадърност и пълна политическа слепота. И това е само началото на истинския упадък. Лошото е, че „критикарите“ им, са всъщност съучастници в техните престъпления срещу род, родина и историческа памет! Огладнели улични кучета, готови да разкъсат всичко и на всяка цена, за да се домогнат до оглозгания труп на държавата ни.

С предаване или не на лицето Бююк, България не може да бъде защитена! Това беше глупост. И напълно излишна жертва. Впрочем, Ердоган не е в положение да диктува каквото и на когото и да било, освен на вече доказано неразвитото си общество. Феномен, заслужаващ по дълбок анализ, в хипотеза точно обратната на която ви внушават глупците. Не се страхувайте!

Притеснявам се, че гласовете в полза на диктатури, режими и подобни у нас се увеличават, а това говори за имплантиран обществен страх! Кой и защо направи това с България? Въпрос, който не трябва да заобикаляме. В противен случай, дали комшиите ни ще крещят от страх „Аллах акбар“ или ние ще изкараме по улиците хоругвите с източен крясък: „Жив е Христос“, всъщност няма да се различаваме много!

Това в което мога да ви уверя е, че умните народи не говорят много, освен ако не ги питат! И не заменят за нищо на света общественото си и лично щастие с плътско мъдруване…

Николай Марков, фейсбук

More in Коментари

maxresdefault

Коментар: Слава Богу, Хазарта е избран, ще има да папка. Вече изтрих всички албуми на “Ъпсурт”

юни 11, 2024
1134646

Какво значение има, че 147 страни, членки на ООН, вкл. България, са признали Палестина?! Цецка не го знае и не се интересува

май 29, 2024
large_ce8c1e7c542819639b31c5c9ee261eb8

Опасно близо: На 23 май Европа е била на ръба за задействане на ядрената защита на Русия

май 29, 2024
chukov

Боян Чуков: НАТО обсъжда да закрие небето над Западна Украйна. Следват ядрени удари…

май 28, 2024
treta-kolaj

СОФИЯ ПРИВЕТСТВА ТРЕТАТА СВЕТОВНА ВОЙНА

май 27, 2024
марко

Столтенберг бълнува за войски в Русия. Този побъркан човек е подкрепян от най-глупавия лидер в Европа Макрон. Да гласуваме срещу тях!

май 27, 2024