Коментари

България се превърна в държава на неопазените дупета

България се превърна в държава на неопазените дупета

1443770617_Nikolai-Markov

Срещам постове на представители от така наречената „градска интелигенция“ в лицето на професори, телевизионни продуценти, актьори, самозвани политици, университетски преподаватели и граждани от всякакви професии присъстващи в публичната среда. Посредственост надничаща зад елементарни съждения! Видимо, в тези категории наши съграждани липсва основно знание! Превърнали са се в нещо като красиви къщи, изградени върху пясък. А представата за добро и зло, която е фундамент на личността липсва! Разбира се, че има много малки изключения, но те като че ли по някаква странна инерция потвърждават правилото.
Как е възможно някакъв си измислен Борисов, да смъкне гащите в преносен и буквален смисъл на 90% от дамите, които всекидневно гледате по телевизията в различни амплоа, а в същото време тези дами да ни убеждават, че в България имало хаос!? Проблемът е, че не са само дами, а и напълно изглупели самовлюбени джентълмени, повтарящи като папагали изтъркани клишета и откопирани задокеански шаржове. Ако интелигентността е фантазия да си завъртиш задника в някаква посока, освен тъжно започва да ми става и много мъчно!
Какво трябва да се случи, за да разберат и осъзнаят тези дървени глави, че където пипа мафия липсва хаос. Там всичко цъка като швейцарски часовник при това в почти идеална среда, но не в обществена полза!!! Разбира се, че външно фасадата е друга, но нали говорим за интелект, а не за напляскано от политически охлюв женско дупе! Да ми простят почтените дами. В курсантските ми години имаше анекдот, че бой и едно друго нещо не се връща, затова се дисциплинирахме за война докрай, с разум и без сантименти. За съжаление България се превърна в държава на неопазените дупета, които по странен балкански обичай, най-много говорят…

Николай Марков, фейсбук

More in Коментари

960x540

Акад. Петър Иванов: Вижте преди изборите каква е истинската реалност у нас

май 4, 2024
залез

Свидетели сме на залеза на Запада. Е, няма да е безболезнено, но и никой не е обещавал да е

април 30, 2024
лена киро

Кирил и Лена – мизерия на съзнанието с участието на всички държавни институции

април 29, 2024
960x540

Тази арт-инсталация е струвала 100 000 лева. Аз съм виждал графити в подлези, в които има повече „арт“

април 28, 2024
phpgoo0bk_800x_

АНУШКА ВЕЧЕ Е РАЗЛЯЛА ОЛИОТО

април 26, 2024
big_big_fd97e460-dfc9-4ed6-9eb8-3d4d9019a6b1

Иво Сиромахов: Ако имате познат лекар, взимайте фалшив болничен, балъците нека си работят, хахаха

април 20, 2024