Коментари

В деня за прошка! Драги политици, простете ни, но иде Видовден

В деня за прошка! Драги политици, простете ни, но иде Видовден

бедни4

Днес е Сирни Заговезни.

Днес е Ден за прошка!

И понеже нито един политик не преодоля дебелокожието си и не се извини за нищо на народа си, то ние, хората от народа, решихме да спазим традицията и да се извиним.

Простете ни, драги политици!

Простете ни, че сме се родили в тази страна и сме толкова смачкани, че даже нямаме сили да скочим и да ви изметем!

Простете, че гледаме банковите ви сметки, разкошните вили, харемите от любовници, които обсипвате с бижута, бутикови тоалети и луксозни коли, водите ги на Карибите и Канарите… а ние си мълчим!

бедни1

Простете, че виждаме и осъзнаваме как продавате България на парче, как продавате историята й, миналото й и бъдещето й… а ние безропотно мълчим с наведени глави, като оная рая, каквато сме били по време на „съжителството с османлиите“ и каквато очевидно сме си останали!

Простете, д-р Москов, че се разболяваме и вместо да тръгнем директно към погребаната агенция, преди това отиваме на лекар… И най-безотговорно точим безценните ресурси на Здравната ви каса, вместо да ви ги оставим да си ги крадете!

беден

Простете ни, че понякога оживяваме и се пенсионираме – и най-нагло висваме на врата на хазната, взимайки по 200 лева пенсия!

Простете ни, че понякога се изкушаваме да четем и руски книги, с което нарушаваме ембаргото срещу братята московци и показваме неевропейско мислене!

Простете ни, че като не ни издържат нервите от глад, мъка, бирници и безработица, започваме да скачаме от мостове и покриви, да се палим и да се стреляме… вместо да застреляме вас!

Простете ни, че гледаме как децата ни стават наркомани и умират от дизайнерска дрога, внесена с вашата благословия, а понякога и с активното ви участие!

Простете ни, че се оставяме да ни лъжат, бият, ограбват, убиват и така създаваме напрегната криминогенна обстановка, която срива политическия ви рейтинг!

Простете ни и че пътуваме по новите магистрали и търкаме скъпоценния асфалт, заради което само след месеци се налагат спешни ремонти.

Простете ни, че нямаме сили да бъдем народ и гражданско общество! Което цивилизовано и легитимно да ви отстрани от властта!

Затова очаквайте скоро бесните тълпи от скотове и роби да ви поискат прошка… С КАМЪНИ!

И ще бъде ден… Ден Първи!

Източник: Skandalno.net

Коментари

More in Коментари

залез

Свидетели сме на залеза на Запада. Е, няма да е безболезнено, но и никой не е обещавал да е

април 30, 2024
лена киро

Кирил и Лена – мизерия на съзнанието с участието на всички държавни институции

април 29, 2024
960x540

Тази арт-инсталация е струвала 100 000 лева. Аз съм виждал графити в подлези, в които има повече „арт“

април 28, 2024
phpgoo0bk_800x_

АНУШКА ВЕЧЕ Е РАЗЛЯЛА ОЛИОТО

април 26, 2024
big_big_fd97e460-dfc9-4ed6-9eb8-3d4d9019a6b1

Иво Сиромахов: Ако имате познат лекар, взимайте фалшив болничен, балъците нека си работят, хахаха

април 20, 2024
960x540

България е на прага на конституционна криза. Вината за това е изцяло на правната нула Христо Иванов

април 18, 2024