Европа

Полицейски шеф от Швеция: „Не излизайте след залез слънце, може да ви изнасилят“! (видео)

Полицейски шеф от Швеция: „Не излизайте след залез слънце, може да ви изнасилят“! (видео)

35515coexist-large

Шведската полиция „вдигна ръце“! Пазителите на реда са се отказали в опитите си опитва да защитават шведските жени от все по-растящия брой на случаите на нападения и групови изнасилвания от новопристигналите арабски и северноафрикански мигранти, съобщава сайтът  redicecreations.com.

Той разпространи видео от пресконференция на началника на полицията в Östersund, Стивън Jerand, който директно съветва и препоръчват на всички жени да не излизат след залез слънце, защото могат да бъдат изнасилени или да им се случи дори „нещо по-страшно“. Топ полицаят пояснява, че изнасилванията, които полицията разследва, са особено жестоки и често водят до сериозни наранявания или смърт на жертвите. Тези инциденти не се ограничават само до свободното време и ходенето по заведения, казва той, „но също така се отнася и за жените, които пътуват от или за работа“.

Швеция е в момента буквално наводнена от политиката си на “ отворена граница, без ограничение“ по отношение на незаконната имиграция на млади мюсюлмани от най-бедните, най-изостаналите държави от Третия свят. Прогнозите са, че местното население от шведи ще се превърне в малцинство в Швеция до 2040 г.

Освен това някои анализатори от ООН предупреждават, че от Топ 10 на най-развитите държави и стандарта на живот, страната ще изпадне до 40-о място към края на следващото десетилетие.

Жените са първите жертви на тази либерален лудост, иронично претендираща да защити „разнообразието“ и „правата на жените“.

More in Европа

знаме - ес

ЕК откри официално производство срещу Фейсбук и Инстаграм заради „руска пропаганда за евроизборите“

април 30, 2024
макрон

Макрон: Европа е на смъртен одър и може да умре. Правилата се промениха

април 25, 2024
кипър

По 250 евро към пенсията за Великден в любима на българите страна за туризъм и работа

април 25, 2024
ako-rusiia-specheli-voinata-evropa-726

Урсула фон дер Лайен с епохално откритие: Ако Русия спечели войната, Европа вече няма да е същата

април 24, 2024
1010x570

Борис Джонсън: Ако Украйна загуби, това ще бъде краят на нашата хегемония

април 18, 2024
1010x570

Белгия разследва мрежа за руско влияние в Европейския парламент – предполага се, че евродепутати са получили пари от Москва

април 12, 2024