Русия

12-годишна хвърли Путин в тъча: Ако Ердоган, Обама и Порошенко потъват, кого ще спасите?!

12-годишна хвърли Путин в тъча: Ако Ердоган, Обама и Порошенко потъват, кого ще спасите?!

линия4227509
12-годишната Валя хвърли Путин в тъча с въпрос: Кой ще спасите първо, ако Ердоган, Обама и Порошенко потъват? „Просто не знам какво да ти отговоря“, заяви в директния ефир руския президент.
„Ако някой е решил да потъва, няма как да го спася“, допълни той по време на традиционната пряка линия, в която отговаря на въпроси на граждани.По думите му Русия няма да остане във „вражески кръг“. Страната има добри отношения с повечето държави в света, включително и с всички съседи.
Турция е наш приятел и турският народ е наш приятел. Има някои кръгове в Турция, Украйна, Грузия, Молдова и други страни, които настройват населението на нашите съседи срещу нас, заяви Путин по време на традиционната открита линия.
Цените се покачиха драстично през миналата година, но през последното тримесечие на 2015 г. храните се поевтиняха, твърди Путин.
ВИДЕО С ПРЯКАТА ЛИНИЯ ТУК:
И още: Ръст на руската икономика с 1,4 пункта обеща държавният глава на Русия. Най-важното е да се обезпечат инвестициите в страната и да се вдигнат доходите на населението, като се обърне внимание на уязвимите групи, обясни Путин.
Важното е не да се печатат пари, а да се измени структурата на икономиката. Една от идеите е да се наблегне на разработването на високо технологичните продукти.
В отговор на въпрос какво пести президент отговори: Пестя от времето, това е най-ценният ни актив. Путин също повтори идеята си за преструктуриране на икономиката. Ние вече започнахме да увеличаваме износа на високотехнологични продукти за сметка на течните горива. Путин се спря и върху борбата срещу тероризма в света. „Ние понесохме загуби, но след като се изтеглихме от Сирия, армията на Башар Асад си върна от „Ислямска държава“ (ИД) град Палмира“, припомни стопанинът на Кремъл по повод прекратяването на акцията на руските самолети. „Ние ще направим всичко, за да не се влоши ситуацията в Сирия“, категоричен бе той. „Въпреки успехите на сирийската армия, заплахата от терористични удари остава“, каза още той.

More in Русия

FILE PHOTO: A sign outside the headquarters of JP Morgan Chase & Co in New York, September 19, 2013. REUTERS/Mike Segar/File Photo

Русия конфискува $440 млн. от най-голямата американска банка JPMorgan

април 25, 2024
ezgif-6-4cf25b0bf5

Путин се срещна с Емир Кустурица в Кремъл и обяви: Фашизмът е жив, използват го срещу Русия!

април 2, 2024
Алла Пугачева

Реакцията на Алла Пугачова на терора в „Крокус“ шокира руснаците

март 27, 2024
cf67c3d4c86ffdb6cdc9074ee377d956

Путин: Москва вече знае кой е извършителят на терористичната атака

март 25, 2024
ислам

Това 15-годишно момче спаси над 100 зрители от касапницата до Москва. „Връщах се пак и пак“

март 24, 2024
960x540

Първите показания на един от задържаните терористи: За пари – половин милион рубли

март 23, 2024