САЩ

Зловеща прогноза на Пол Крейг Робъртс: Тръмп ще бъде убит от ЦРУ!

Зловеща прогноза на Пол Крейг Робъртс: Тръмп ще бъде убит от ЦРУ!

Бившият съветник на министъра на финансите на САЩ по времето на президента Роналд Рейгън Пол Крейг Робъртс заяви, че кампанията по очернянето на Доналд Тръмп, кандидат за президент от Републиканската партия, едва сега започва. Според него, главните действащи лица в това са модераторите на Хилари Клинтън.

„Олигарсите, които подкрепят Хилари ще демонизират Тръмп. Те 24 часа в денонощието ще тръбят колко лош е той. Ще кажат, че е сексуален насилник, че не плаща данъци, ще плашат избирателите му”, заявява пред  „Индипендънт” Робъртс.

1400254266_23779

Според него, ситуацията ще се усложни, ако милиардерът стане реален конкурент на Хилари Клинтън и ако се появи възможност той да бъде избран за президент.”Ако започне да печели, няма да му позволят да наеме офис и предполагам, че ЦРУ ще го убие”, казва бившият съветник.

Доналд Тръмп вече изпреварва по популярност главната си претендентка за президентския пост Хилари Клинтън, показва допитване на телевизия Fox News.
За милиардера, който е кандидат на Републиканската партия, са готови да гласуват 45% от анкетираните, а за Хилари Клинтън 41%.
Преди месец Клинтън изпреварваше Тръмп с 48 срещу 41.
Клинтън се ползва с най-голяма популярност сред жените, тя е подкрепена от над половината от допитаните представителки на нежния пол, а Тръмп едва от една трета. При мъжете е обратното в същото съотношение – повечето предпочитат Тръмп.
Телевизията посочва, че ако трябва да се делят избирателите по расов признак, белите американци категорични предпочитат Тръмп.
Докато повечето афроамериканци и хора от латиноамерикански произход харесват Клинтън.

Фактът, че Тръмп е в позиция да се изправи срещу Хилари Клинтън в битката за Белия дом,накара някои еврейски инвеститори да продават американските си акции.
Изявленията на Тръмп за бизнеса и Уолстрийт не пасват на нито един от двата еврейски клана, управляващи САЩ и голямата част от света и са оценявани като изолационистки  от глобалисткия ционистки свят. Те са особено разтревожени и от националистическата му реторика,която противоречи на последната им теза: „Глобализирай и владей“,която замества по-старата-„Разделяй и владей“.
Тръмп отговори на  Ройтерс, че същата тълпа, критикуващи го,е отговорна за световната рецесия и икономическия срив от 2007-2008 година.

full_tablet_55057e63-1144-48cd-91ca-f5af1cff1c96
Големите еврейски финансови акули от Уолстрийт вече не щадят пари,само и само да спрат Тръмп. Спонсорът на много наши медии,на родните „умни и красиви“,на „Отворено общество“,(издатели на пътеводителите на бежанците в ЕС),милиардерът Джордж Сорос, дари 6 млн. долара на Хилари Клинтън и ще стори това още няколко пъти.
Тръмп назовава нещата около Вашингтон с истинските им имена. Например, че интервенциите на САЩ през последните 25 год. са напълно неуспешни и за тях са прахосани трилиони долари без никаква видима полза и настоява за тези военни интервенции да има съдебна отговорност.
Тръмп призова Германия  да спре да приема бежанци. Според него страната трябва да затвори границите на Европа и да върне бежанската вълна обратно в Близкия изток.
В интервю за телевизия „Си Би Ес“ той подчертава, че това, което прави германския канцлер Ангела Меркел в полза на мигрантите е „неразумно“ и дори опасно.
Тръмп има и идеи, които традиционно идват от републиканските кандидати като намаляване на корпоративния данък, опростяване на данъчното законодателство, свиване на дефицита чрез „елиминиране на прахосничеството, измамите и злоупотребите“  и засилване на икономиката, за да се увеличат данъчните приходи.
Тръмп смята НАТО за остаряла организация,създадена преди много десетилетия, когато Съединените щати са различна страна, и заплахата е различна.
„Можете да добавите към НАТО държави или да ги махате от там. Но е необходимо да се обърне внимание на тероризма, което е днес, основната заплаха. Преди това сте били войници и като започне войната сте знаели кой ви враг. Сега ние нямаме представа кой е враг“- каза Тръмп.
Доналд Тръмп обеща да не купува петрол от Саудитска Арам, ако бъде избран.
Сега и демократите и много от собствената му републиканска партия търсят всякакви възможности да отстранят Тръмп, да го унижат, компроментират,да му провалят кампанията. И това го правят и враговете и съпартийците на Тръмп, но той  се движи радикално в политическите дебри, харесва се на все повече американци и не му пука от враговете, има сили и жар да ги победи и често  ги прави и смешни.
Това става на фона на Барак Обама един изключително слаб президент, провалил се в основните си политически тези;катастрофира прословутата му здравна реформа- набор от леви намерения без реална рецепция в обществото, външната му политика търпя провал,често  бе принуден да се съобразява с Китай, Русия и Иран.

Източник: http://yphalachev.blogspot.bg/2016/05/blog-post_8.html

Пик, life.ru, Индипендънт

More in САЩ

ezgif-7-2f65cc1242

САЩ разпалват войната в Украйна с нова помощ за Киев от $61 млрд., очакват Москва да развее бял байрак

април 20, 2024
хилари тръмп768x432

Хилари Клинтън: Гласуването за Тръмп е гласуване за Путин

март 13, 2024
Image_17344904_40_0

Bild хвърли бомба: Това е тайният план в ръкава на Тръмп за Украйна и Путин

март 9, 2024
1010x570

Тъкър Карлсън нарече думите на Байдън, че Украйна може да спре Русия „бълнуване на луд“

март 8, 2024
980x551_1709115677_8262279738184632447_big

Проучване: Тръмп води с 5% на Байдън

март 3, 2024
28dc265efa154b77bf9604ea4253abba

Байдън си изпусна нервите и обиди жестоко Путин, Кремъл реагира: Думите му позорят само самите САЩ

февруари 22, 2024