СВЯТ

Нова провокация! Украйна планира следващата „Евровизия“ в Севастопол с помощта на НАТО!

Нова провокация! Украйна планира следващата „Евровизия“ в Севастопол с помощта на НАТО!

f3291166-b4fb-41dc-b3f6-45b0043c442b_640x359

Финалът на международния конкурс за песни „Евровизия 2017“ да се проведе на полуостров Крим в Севастопол – това призовават днес политици в Киев.

Първи идеята издигна бившия премиер Арсений Яценюк, който в туит след  края на конкурса в Стокхолм написа:

– Браво, Джамала! Блестяща и заслужена победа…Крим ще бъде украински…

Веднага след това се включи директорът на украинския Институт за националната памет Владимир Вятрович, който призова конкурсът следващата година да се проведе на Крим, в Севастопол и да бъде подготвен от НАТО и Въоръжените сили на Украйна (ВСУ).

„Съорганизаторите на „Евровизия-2017″ в Севастопол – ВСУ и НАТО – трябва да започнат подготовката на фестивала“.

Украинското издание „Обозревател“ също се обяви в подкрепа на идеята и припомни, че „през пролетта на 2014 Русия, бе за обяви война, изпрати свои войски и окупира полуострова“. А след анексията „там започнали репресии против украинците и кримските татари“.

На свой ред кметът на Киев  Виталий Кличко обяви на сайта на общината, че се заема с организацията на конкурса и най-вероятното място за провеждането на финала през 2017 е стадион „Олимпийски“ в Киев.

Кличко обеща да направи „всичко, за да осъществи необходимата подготовка и да проведе конкурса на най-високо ниво“. Той споделя, че ръководството на Киев трябва да се заеме с осигуряването на достойно ниво на инфраструктурата, настаняването на участниците и гостите на конкурса, а така също и на сигурността в града“.

На свой ред руския вицепремиер Дмитрий Рогозин на своя профил в Twitter предложи Русия да изпрати на конкурса фронтмена на група „Ленинград“: „Победи, не победи, но ще им разкаже играта“ – написа вицепремиерът.
Сергей Шнуров веднага реагира и публикува в Instagram снимка с надпис: „Шнур, дойде твоето време“.

След това музикантът разсъждава за митологизираното мислене и да необходимостта на руския народ от „приказна правда“.

Жажда за приказна правда диктува многобройни призиви към мен с молба да се отправя на омразната „Евровизия“ в мрачното Европейско царство. Напълно приказен сюжет.  Руският народ се обръща към Шнур като към приказен герой, като нечиста сила от нисш разред, за да победят заедно приказното зло в неговата приказна бърлога, което ни е показало вълшебно огледалце“ – пише музикантът от „Ленинград“ .
В Русия има много таланти, нека направят селекция и да изберат най-добрия половин година преди конкурса“ – намеси се в шумотевицата и ексцентричният политик, лидер на Либерално-демократическата партия на Русия (ЛДПР) Владимир Жириновски.

Той каза, че Русия на всяка цена трябва да участва на конкурса в Украйна и предложи услугите си, като заяви, че е готов да изпрати за участие мъжкия хор на парламентарната фракция на ЛДПР в парламента.

Жириновски коментира, че журито е провалило и изопачило резултатите от „Евровизия“ от вота на телевизионните зрители. „А това, че в крайна сметка журито оформи резултатите показа за пореден път лъжливия характер в действията на онези, които организират „Евровизия“. Гнила демокрация, позор. Те показаха пред цялото човечество, че нямат свобода на мненията“ – каза Жириновски.

Източник: Тема онлайн

http://temaonline.bg/

 

More in СВЯТ

1010x570

„Уолстрийт джърнъл“: Според спецслужбите на САЩ Путин не е замесен в смъртта на Навални

април 27, 2024
Image_17583285_40_0

Зеленски: Руската армия взе инициативата на бойното поле

април 26, 2024
FILE PHOTO: A sign outside the headquarters of JP Morgan Chase & Co in New York, September 19, 2013. REUTERS/Mike Segar/File Photo

Русия конфискува $440 млн. от най-голямата американска банка JPMorgan

април 25, 2024
макрон

Макрон: Европа е на смъртен одър и може да умре. Правилата се промениха

април 25, 2024
кипър

По 250 евро към пенсията за Великден в любима на българите страна за туризъм и работа

април 25, 2024
Апти_Алаудинов_2343663925109928787_8510251585202529343_big

Бившият командир на „Ахмат“: Въоръжените сили на Украйна ще започнат да се разпадат в повечето направления през май-юни

април 24, 2024