Коментари

Млад българин за днешния либерал-фашизъм: Когато от хомо сапиенс е останало само хомо!

Млад българин за днешния либерал-фашизъм: Когато от хомо сапиенс е останало само хомо!

1466265195-payimage2php

Един млад човек публикува в мрежата своя позиция, в която израява възмущението си от натрапването на определени „ценности“ и политика, която той свързва със съвременния либерал-фашизъм. Публикуваме я без коментар и редакторска намеса:

Въпрос: Какво е разбирането на либерал-фашизма за толерантност?

Отговор: Провеждане на гей-парад (забележете, не шествие, не митинг, а парад, сякаш тези дегенерати с издънени втулки са победители) в деня на Задушница, когато почитаме душите на починалите си близки, както и по време на свещения за мюсюлманите месец Рамадан (Рамазан).

А къде е толерантността по отношение на милиони православни християни в България и стотици хиляди мюсюлмани? Къде е изобщо толерантността към онези, които не са вярващи, но споделят и упражняват морални ценности, утвърдени от хилядолетия?

Дали е в резултат на еволюция или креационизъм, е без значение, но факт е, че за да се продължи родът човешки са необходими 100% мъж (недефлориран) и 100% жена (т.е., такава без пенис).

Ако изобщо демокрацията съществуваше, то нямаше мнението на една шепа да значи повече от това на огромното мнозинство. Това не е демокрация, а диктатура, само че не на пролетариата, а не педерастията, педофилията, зоофилията, инцестията и всякакво друго античовешко проявление.

И защо трябва да бъда задължаван да приемам ненормалното за нормално? С какво право някой, който се подиграва с моите религиозни чувства, с традиционните семейни и обществени ценности, развращава децата на България, настоява от мен да проявявам търпение и толерантност?

Свидетели сме на хомосексуални бракове. Свидетели сме на осиновяване на деца от хомосексуални. Позволете ми да попитам кой има правото да лиши едно дете да бъде възпитано в духа на естествените взаимоотношения между мъжа и жената? Защо се лишават тези деца от това, иначе полагащо им се право да отраснат възпитани така, щото да знаят, че любов се прави между мъж и жена.
Представете си само едно малко детенце, което спи в стаята на своите „родители“-хомосексуалисти, които правят секс в негово присъствие!!! Кое му е нормалното на всичко това?

А кой дава право на министерството на образованието да извършва гьобелсова пропаганда по отношение на учениците, втълпявайки им, че те сами трябвало да решат, дали искат да са мъже или жени, но след като биват информационно „облъчвани“, че в педерастията няма нищо лошо, а напротив, било интересно, приятно и забавно?

Кой дава право на либерал-фашистите от ЕС да деформират милиони деца (видео: 9https://www.youtube.com/watch?v=qlYtj0sf6ec)? Защо децата на България трябва да са потърпевшите? Ето това аз наричам престъпление против човечеството! Престъпление против всички нас! Ако това се възприема за естествено от шепата управляващи, тогава защо същите осъждат ислямистите, че учили децата да се самовзривяват??? Та това е същото! С подобен род възпитание, тези деца биват убивани духовно, тяхната психика се съсипва завинаги.

На никого на преча да упражнява еднополова или друг тип любов, ако ще и с хладилник или с телевизор – въпрос на личен избор. НО, когато този някой започне да превръща „секса с хладилник“ за нормална практика и започне да ме принуждава да го приемам за естествено, според физичните закони, следва противодействие, нека да е ясно!
Обратни е имало от хилядолетия, обратни имаше и преди 1989. Знаехме поименно публичните личности с нетрадиционни сексуални практики, но нима народът ни не почиташе, даже обичаше Георги Парцалев, Емил Димитров, Николай Бинев?

Факт е, че личности като Мариус Куркински категорично не подкрепят проявата, като я нарича ненужна и провокативна. Хората го обичат, не могат да смогнат да си закупят билети за представленията му. И такива като него са много – всички те са уважавани от народа. Те, обаче, НИКОГА не са се налагали, НИКОГА не са се афиширали, НИКОГА не са настоявали да приемем педерастията за норма на поведение и живот. А днес се случва точно обратното – НАЛАГАНЕ, насилствено налагане – чрез власти, управляващи, медии.

А кой дава правото на Българската национална телевизия да отправя упреци към съвсем естествената и очаквана реакция на Негово Светейшество Патриарх Неофит? В същото време БНТ пропагандира провеждането на тези нечистоплътни прояви пред милиони телевизионни зрители, стотици хиляди от които деца. Тази телевизия се издържа с парите на народа! Да си направят ГейТВ и да си пропагандират колкото си искат, да ги гледат които си искат, но НЕ и по националния ефир! Къде са моите права, питам? Чист фашизъм!

Ето защо, въпреки че обратните нямат способността да се размножават, те стават все повече и повече – защото е държавна политика на самоунищожение, заповядана отвън, от твари, лишени от съзнание за етническа и национална идентичност, от твари, имащи за цел тотално обезличаване на нациите и превръщането им в развратна маса без морал, без задръжки, от безбожници, всъщност, богоборци и слуги на рогатия.

Натрапването на паранормалното няма нищо общо с правата на човека, нито с толерантността, а напротив – гей-пропагандата, заедно с всичките й проявления са просто инструмент, част от глобалната политика – целенасочен, агресивен подход, наложен и финансиран отвън, чрез НПО–та (повечето от които с доказана антибългарска дейност), умишлено търсещ провокация, октрита демонстриращ незачитане на нравствените схващания и религиозните чувства на огромното мнозинство. За сведения: двама български евродепутати, трима членове на Столичния общински съвет, 17 дипломатически мисии, УНИЦЕФ – България и 11 неправителствени организации са сред изпратилите писма с изразена подкрепа. Как не се намери едно посолство от ЕС да изрази подкрепа за ДЕМОС-а, за НАРОДА? В същото време, ако някой от мнозинството изрази своето възмущение, то той бива обвиняван в липса на толерантност и в хомофобия, нищо, че „homo“ означава „човек“. Това, че ненавиждам терористите от ИД прави ли ме хомофоб? С гей-пропагандата е същото: просто методологията е различна, но целта е абсолютно същата – деморализиране, деградация, унищожаване на Европа на нациите, унищожаването на самоидентичността, на традициите, на Християнството, с което така се гордееше Старият континент векове наред.

Българският народ е оцелял 5 века геноцид благодарение на вярата си и ролята на църквата. Именно църквата е била единствената светлина в периода на 485 години мракобесия. Църквата е била единственото духовно и просветно средище за българина. Чрез нея, българите съхранихме историята си, азбуката си, писмеността си. Църквата беше духовният водач, който поведе народа на борба срещу поробителя. Ако я нямаше вярата ни, днес нас нямаше да ни има. Разбира се, не е нужно да си вярващ, за да знаеш, че когато някой посяга на традициите, на семейството, на ценностната ни система, съхранила ни през вековете, то този някой е на враг. Срещу врага се воюва, защото или той нас, или ние него.

В заключение, искам да припомня само един исторически факт – когато някой победоносен пълководец се завръщал в Рим, устройвало се триумфално почетно шествие в негова чест. Докато всички посрещали триумфиращия с радостни възгласи, специално ангажиран роб държал венеца на пълководеца и му нашепвал в ухото “ Memento mori “ – ПОМНИ, ЧЕ СИ СМЪРТЕН, за да не се възгордее прекалено !

Днес, гласът на народа нашепва в ушите на онези по върховете memento mori! Изчистете си ушната кал и чуйте тези думи! Защото не ние на вас, а вие на нас служите!

Моля, ако има такива, които не са съгласни с мнението ми, ще съм им безкрайно благодарен, ако изберат опцията unfriend!

Не се нуждая от лицемери, идиоти с извратено разбиране за права на човека, с изкривено разбиране за толерантност и свобода.

Материали по темата:
1. „How different are the adult children of parents who have same-sex relationships? Findings from the New Family Structures Study,“ Social Science Research, Volume 41, Issue 4, July 2012, 752–770.
2. Робърт Р. Райли, „Новият гностицизъм на хомосексуалното движение“, Православие.бг, 26 юни 2015.
3. Андрей Гурензай, „Психосоциальная патология у детей в семьях гомосексуалистов“, К Истине, 20 февруари 2013.

Иван Запрянов, фейсбук

 

More in Коментари

1249613

Колтуклиева: Личният му „Лексус“ стои в двора на кооперацията, а борецът за евроценности използва държавата за лична употреба

май 17, 2024
урумов

Започна промиването на мозъци за покушението срещу Роберт Фицо

май 16, 2024
qvor-dachkov-e1486391023192_1746892204914951909_big

Дачков коментира Волгин по „Панорама“: Това е единствената мотивация при 100% от кандидатите

май 11, 2024
960x540

Акад. Петър Иванов: Вижте преди изборите каква е истинската реалност у нас

май 4, 2024
залез

Свидетели сме на залеза на Запада. Е, няма да е безболезнено, но и никой не е обещавал да е

април 30, 2024
лена киро

Кирил и Лена – мизерия на съзнанието с участието на всички държавни институции

април 29, 2024