Русия

Хлъц! „Даймлер“ открива завод за мерцедеси в Подмосковието на „агресивната Русия“!

Хлъц! „Даймлер“ открива завод за мерцедеси в Подмосковието на „агресивната Русия“!

1465626390-ruski-mertsedes

Браво! Страхотни санкции, няма що…

Министерството на промишлеността и търговията на РФ е одобрило проект на концерна Daimler за строителството на завод за леки коли в Подмосковието. През следващите две седмици трябва да бъде подписан инвестиционен меморандум, съобщава Rambler News Service, цитиран от mobile.bg.

През юни миналата година стана ясно, че Mercedes-Benz замразява плановете си за завод за леки автомобили в Русия заради санкциите, въведени след анексията на Крим и конфликта в Украйна. Въпреки тях обаче буквално преди дни немската компания е открила нов салон именно на спорния полуостров.

Производство на „мерцедеси“ в Руската федерация не може да бъде организирано без участието на местен партньор. Според Rambler News Service най-вероятният кандидат за тази роля е КамАЗ, а самата фабрика ще бъде построена край село Есипово в Солнечногорския район на Подмосковието. В момента Mercedes-Benz произвежда в Русия бусове от модела Sprinter Classic.

Немски технологии и руски ресурси -това е истината. Дано в кацата с меда не се кльопне пак някое краварско лайно, коментират по форумите.

Хората си въртят бизнес, а у нас Плевньо си върти стряпона! Сега по същество – пътищата в Русия като цяло са доста зле извън Москва, Петербург и другите големи градове, понеже държавата е ОГРОМНА. В тая връзка и колите, които се правят там са изначално по-здрави…А у нас работят с пълна сила само фабриките за илюзии на Боко Тиквуня….Дето се вика „Маахленска му работа си е престрелката за 10 милиона кинти и преразпределение на наркопазара“….

Блиц

http://www.blitz.bg/news/article/419189

Русия

More in Русия

Image_17909992_40_0

Технократ без ден в армията поема руските войски от Шойгу

май 13, 2024
bloomberg-ruskite-miliarderi-zapochnaha-727

Bloomberg: Руските милиардери, обект на западни санкции, започнаха да връщат активи в Русия

май 9, 2024
путин-площад

Путин от Червения площад предупреди НАТО: Стратегическите сили на Русия са в готовност, няма да допуснем глобален сблъсък

май 9, 2024
путин-1

Путин встъпи в длъжност като президент на Русия за пети път

май 7, 2024
1010x570

Русия предупреди, че може да удари британски военни обекти и техника в Украйна и отвъд

май 6, 2024
Image_17583285_40_0

Русия обяви Зеленски и Петро Порошенко за международно издирване

май 4, 2024