САЩ

К И Б Е Р В О Й Н А! САЩ щели да смачкат Русия, Едуард Сноудън се присмя на Байдън! Вижте и отговора на Москва!

К И Б Е Р В О Й Н А! САЩ щели да смачкат Русия, Едуард Сноудън се присмя на Байдън! Вижте и отговора на Москва!

1790891_375_282_4x3
Бившият сътрудник на американските специални служби Едуард Сноудън, който пребивава на територията на Русия като изгнаник, се присмя на вицепрезидента на САЩ Джо Байдън, който по-рано обяви, че се готви отговор на кибератаките срещу страната, зад които се смята, че стои Русия, предаде Mo4ch News, цитиран от „Фокус“.
По-рано Байдън заяви, че „по време избрано от нас“ Вашингтон ще отмъсти и смачка Москва за нейната предполагаема намеса в изборите за държавен глава на САЩ. Подобно разкритие за такъв тип операция, който в повечето случаи се извършва тайно, накара бившия служител на специалните служби да предположи, че вицепрезидентът не разбира как се извършват подобни неща.
„Имам чувството, че никой не е казал на Джо Байдън какво точно означава „тайна операция“, бе коментарът на Сноудън в социалната мрежа Туитър.
Москва ще отговори на плановете на Централно разузнавателно управление (ЦРУ) за подготвяне на хакерска атака срещу руското ръководство, заяви съветникът на президента по външнополитическите въпроси Юрий Ушаков в събота (15 октомври), цитиран от ТАСС.

„Определено ще направим това. Това вече граничи с грубиянство“, каза Ушаков.NBC News съобщи в петък, позовавайки се на представители на американското разузнаване, че администрацията на Обама „планира безпрецедентна кибер тайна операция срещу Русия в отговор на твърдението за руска намеса в президентските избори на американската“.

В интервю, излъчено в петък, Байдън направи пауза и се усмихна иронично, когато беше попитан защо САЩ не са действали, след като американски служители официално обвиниха руското правителство в опит за намеса в изборната надпревара за Белия дом.
„Ние изпращаме послание“, заяви Байдън, усмихвайки се и кимайки с глава.
„Ние имаме способността да го направим и посланието ще бъде изпратено. Ние го знаем и това ще се случи, когато ние решим при обстоятелствата, които ще окажат най-голямо влияние“, допълни вицепрезидентът.
Попитан дали обществото ще знае, Байдън отбеляза: „Надявам се, че няма“.

ЦРУ вече е започнало подготовка на безпрецедентна атака по руското ръководство, съобщи NBC.

Засега не се уточняват детайли около планираната операция, нито кога точно ще бъде приведена в действие. Според информацията от другата страна на Океана ЦРУ разполага с много документи, които можели да компрометират висшето ръководство на Руската федерация.

Ами това е Русия, не е Либия примерно- не става.Само ще се усмихват и ще кимат с глава.

Има ли избори по света, в които САЩ да не се намесват открито? Питам риторично. Правото за намеса по света пиндосите го възприемат като полагащо им се от Бога имперско право. Това, че ореваха орталъка, говори за това, че и от тази им имперска позиция ги гонят. Ще поплачат, ще поплачат, пък после ще преглътнат и ще се примирят. Не са първата разпадаща се империя. Даже и в това не са изключителни.

СЕГА, Dir.bg, Inews, Руски дневник

http://inews.bg/

САЩ

More in САЩ

ezgif-7-2f65cc1242

САЩ разпалват войната в Украйна с нова помощ за Киев от $61 млрд., очакват Москва да развее бял байрак

април 20, 2024
хилари тръмп768x432

Хилари Клинтън: Гласуването за Тръмп е гласуване за Путин

март 13, 2024
Image_17344904_40_0

Bild хвърли бомба: Това е тайният план в ръкава на Тръмп за Украйна и Путин

март 9, 2024
1010x570

Тъкър Карлсън нарече думите на Байдън, че Украйна може да спре Русия „бълнуване на луд“

март 8, 2024
980x551_1709115677_8262279738184632447_big

Проучване: Тръмп води с 5% на Байдън

март 3, 2024
28dc265efa154b77bf9604ea4253abba

Байдън си изпусна нервите и обиди жестоко Путин, Кремъл реагира: Думите му позорят само самите САЩ

февруари 22, 2024