Политика

ПИК с нова сензация: Слави пробва преврат в събота! Очакват се размирици като при Жан Виденов – с бежанци и футболни агитки!

ПИК с нова сензация: Слави пробва преврат в събота! Очакват се размирици като при Жан Виденов – с бежанци и футболни агитки!

%d0%bf%d0%b8%d0%ba660_559cafc382db8ade52d58b3a3f07e6d0

Шоуменът с политически амбиции Слави Трифонов се е заканил да запали София по време на митинга си в събота вечер на Орлов мост. Това издали пред сайта ПИК източници от екипа му в централата на Би Ти Ви.

Дългия е събрал най-верните си съратници и сценаристи и ги е предупредил в прав текст: „Това е най-важният ден в историята на шоуто ни. От събота тръгва пътят ни към властта и краят на Бойко Борисов!“

Според два отлично информирани източника миналия уикенд Слави е провел тайно две ключови срещи – с обкръжението на олигарха Иво Прокопиев и с хора от щаба на кандидат-президента на БСП Румен Радев. На тях е бил обсъждан сценарий за разклащане на правителството и фактически държавен преврат.

„На митинга Слави ще отправи серия от откровени провокации към ГЕРБ и законната власт. Ще има и призив за подкрепа на Румен Радев, нещо, на което БСП и Корнелия Нинова се надяват от месеци. Не са изключени и размирици – чрез инфилтриране в публиката на футболни агитки и бежанци. Очаква се ултраси уж спонтанно да пренесат митинга от Орлов мост пред Народното събрание и сградата на Министерския съвет и да опитат погром, нещо като повторение на атаката срещу парламента от 10 януари 1997 г. при Виденов“, издават източниците на ПИК.

Твърди се, че цялата организация по погрома е финансирана от олигархичен кръг, който в последните дни бе осветлен като кадровик на министри.

ПИК

http://pik.bg/

Политика

More in Политика

dbce8e26f0284e3dbf72e16c4d697f3d

Историкът Георги Димов: Вървим към пета национална катастрофа, България е от губещата страна

май 10, 2024
1010x570

Васил Терзиев забрани шествието на „Безсмъртния полк“ в столицата, в други градове подобна забрана няма

май 8, 2024
phpmyfzod_559x345

Вижте номерата на партиите и коалициите в бюлетините за изборите 2 в 1

май 8, 2024
iva-ivanova

Бивша манекенка оглави фонд „Земеделие“ / СНИМКИ

май 7, 2024
санкции

ЕС готви забрана на политически партии и организации, получавали пари от Русия

май 7, 2024
big_12

СТЕНОГРАМА закова Главчев за детската болница – кой е отговорен, ето как е прието решението

май 2, 2024