ОБЩЕСТВО

Скандално късогледство! Готвят лагер за мигранти за 4 км от „Албена“, втори – до „Камчия“…

Скандално късогледство! Готвят лагер за мигранти за 4 км от „Албена“, втори – до „Камчия“…

albena-1

Правителството тайно е започнало ремонти на 2 стари поделения край Варна, съобщиха разтревожени граждани, неуспели да спечелят вниманието на нито една официална медия. Едното от поделенията са намира само на 4 км. от веригата северни курорти, започваща от „Св.Св.Константин и Елена“ и завършваща с перлата на целия ни туризъм – „Албена“. Другото поделение пък е непосредствено до затворения комплекс „Камчия“, който е затворен още от социализма и представлява огромен туристически обект с гора, плаж и рядко разположени хотели. „Камчия“ се ползва много от руски младежки групи, има река, която се влива в морето (Камчия) и корабчета по нея.

Сега обаче правителството очевидно е решило да отрови региона с бежански лагери, около които неизбежно изригва огромна престъпност, хигиената се срива, а нормалните хора се изселват (ако съдим по съдбата на „Мали Бейрут“ в София). На туристите е още по-лесно да се изселят. Те просто няма да дойдат.

Самата идея да се правят бежански лагери близо до курорти илюстрира пълната гротеска, настанала в съзнанието на Бойко Борисов. Той под натиск на външни сили, фактически спря строителството на стената (Орбан построи по-голяма от нея за 3 месеца, а Бойко се „мъчи“ вече повече от 2 години, при положение че Орешарски му я остави наполовина готова). После се съюзи с Турция, която е основния виновник бежанците изобщо да стигат до нас. След това обяви, че „ние палим войните, ние трябва да приемем бежанците“. Това при положение, че България не може да запали нищо никъде по света вече четвърт век, и дори бойците ни до Афганистан, ги карат полски самолети, срещу заплащане. И сега – като е надробена кашата, давай да търсим място за мигрантите. И къде – до курортите.

Очевидно е, че това психично болно същество начело на държавата, се е превърнало в по-голяма заплаха дори от световния тероризъм. Или ще се отървем от него, или наистина ще видим хиляди ислямисти край курортите. / ГН

http://bultimes.com

ОБЩЕСТВО

More in ОБЩЕСТВО

christos2

Христос Воскресе! Честит Великден! Много здраве и благополучие!

май 4, 2024
960x540

Акад. Петър Иванов: Вижте преди изборите каква е истинската реалност у нас

май 4, 2024
161d161aa3984ee18574c726c4a9114c

Евростат: България остава страната в ЕС с най-ниска продължителност на живота

май 3, 2024
big_12

СТЕНОГРАМА закова Главчев за детската болница – кой е отговорен, ето как е прието решението

май 2, 2024
9cd8d4d4bc8fb70ffc27d33881a25d8f

КНСБ: Заплатата на 65% от работещите не стига за издръжка, 30% от тях получават дори под 1000 лв.

май 1, 2024
РАДЕВ100450_660_370

Радев: Честит Първи май! Без социална справедливост всяко общество е обречено на разделение

май 1, 2024