Европа

Мигрантите превърнаха Париж в сметище, „Шанз-Елизе“ прилича на огромна тоалетна! А европейските лидери мълчат!

Мигрантите превърнаха Париж в сметище, „Шанз-Елизе“ прилича на огромна тоалетна! А европейските лидери мълчат!

660_310dd0f221f1ba96b86d842ddeb5e791

На безпрецедентен геноцид е подложена Европа в момента. Столицата на културата Париж, в който са живели и творили векове наред най-великите художници, поети, писатели и музиканти от целия свят, сега е опикан и превърнат в сметище. Легендарният булевард „Шанз-Елизе“ прилича на гигатска тоалетна.

Палатки, прокъсани дюшеци, мръсни дехи, разхвърляни огризки от храна и счупени бутилки се валят по улиците и тротоарите на този красив град. Хиляди бежанци са се разпищолили и се държат сякаш са си у дома, а горките парижани не смеят от страх да излязат от домовете си.

Не, това не е сюжет от фантастичен роман. За съжаление е самата истина. В Германия, тази подредена и чиста като аптека страна, положението не е по-добро. Хората се оплакват, че бежанците влизат в университетите и се облекчават направо в коридорите.

И в този ужас така наречените европейски лидери мълчат. Гледат как тези чужденци безчинстват като диваци и мъчат собствения им народ и бездействат. Щеше да е добре, ако мълчат от гузност, че поканиха бежанците с наивните очаквания, че ще им работят почти за без пари. Но не е така. Просто за пореден път се оказаха безпомощни.

Ами бившата еврокомисарка, сега видна банкерка, Кристалина Георгиева поне да вземе да си посипе ритуално главата с пепел и да се извини. Защото и тя се включи в хора, като обясняваше, че бежанците са нужни, за да регулират демографския срив на континента. Що за глупост? Някой вярва ли, че ще го направи? Чия поръчка изпълни тогава Кристалина? И това обяснение дължи на света тя. Както казва народът, все едно да чакаш от умрял писмо.

Бежанците не могат да бъдат интегрирани – това е ясно като бял ден, беше ясно и преди те да дойдат в нашия дом. Няма как да стане с едно щракване на пръсти. Трябва да имнат поколения. Бежанците живеят така, както са свикнали у дома.

Хвърлят една постелка и лягат да спят. Ядат каквото ядат, останалото просто хвърлят където им падне. Сигурна съм, че дори не забелязват красивите сгради наоколо, просто не се интересуват от тях.  Ако не се вземат спешни мерки, бежанците ще продължат да ни тъпчат и все повече да ни се качват на главата, че дори и най-безпардонно да протестират, че не са им предоставени нормални условия за живот. А Европа не дай боже ще тръгне към своя край.

През VIII век, синът на Аспарух – хан Тервел, успял да спаси Европа от ислямизация. През 718 г. той помогнал на византийския император да спре арабското нашествие. Да разбираме ли, че преди 13 века е имало по-добри държавници от сега?

ПИК

http://pik.bg/

More in Европа

знаме - ес

ЕК откри официално производство срещу Фейсбук и Инстаграм заради „руска пропаганда за евроизборите“

април 30, 2024
макрон

Макрон: Европа е на смъртен одър и може да умре. Правилата се промениха

април 25, 2024
кипър

По 250 евро към пенсията за Великден в любима на българите страна за туризъм и работа

април 25, 2024
ako-rusiia-specheli-voinata-evropa-726

Урсула фон дер Лайен с епохално откритие: Ако Русия спечели войната, Европа вече няма да е същата

април 24, 2024
1010x570

Борис Джонсън: Ако Украйна загуби, това ще бъде краят на нашата хегемония

април 18, 2024
1010x570

Белгия разследва мрежа за руско влияние в Европейския парламент – предполага се, че евродепутати са получили пари от Москва

април 12, 2024