%d0%b0%d0%bd%d1%82%d0%be%d0%bd-%d1%82%d0%be%d0%b4%d0%be%d1%80%d0%be%d0%b2768x432

Опонирам на тези, които твърдят, че народът масово е обеднял и е чак толкова зле. Това коментира политологът Антон Тодоров пред БНР.  По селата непрекъснато се явявали измамници, които звънят на пенсионери, и получават от тях хиляди левове, припомни Тодоров, като се опита с това да се аргументира, че българите не били толкова бедни.

Искам да разруша митологията и мантрата, че българите живеят по-зле от 27 години„, настоя политологът.

Ако системата бъде мажоритарна, ще стане така, че ще има до 3-4 парламентарни партии„, прогнозира Тодоров и подчерта, че дори и тези, които са искали тази система, щели да бъдат недоволни.

Писна ми от политическото клошарство на част от българите. Връчването на демокрацията в ръцете им води до счупването ѝ. Ако имаме смесена система, е възможно да влязат и повече партии. При изцяло мажоритарна система ще нахлуе българската олигархия, всички местни дерибеи и хората пак ще бъдат недоволни“, коментира той.

„Ръководството на БСП е стиковало с новия президент вкарването на знакови лица от ГЕРБ в затвора. Има такъв сценарий и той не е измислица“, обяви Антон Тодоров.

ГЕРБ допусна БСП да се върне от отвъдното, заключи политологът.

ОТ ФОРУМА:

Антонее, гледай да не ти счупят носа тъй наречените от теб „клошари“ !!

Същия този Тодоров говори как Кремъл имали силно разузнаване в БГ, но истината е че ЦРУ е МНОГО по-силно и плаща много по-добре, а и изнудва здраво също. Ами погледни Плевневлиев – още малко и щеше да ни вкара във война с Русия … кой го кара да ходи в Украйна и да лиже *** на Порошенко ? и всичките му изказвания против Русия … това ми намирисва на яко зависим от ЦРУ човек – дали с пари, дали с нещо го изнудват (щото той си е за затвора по принцип с неговите данъчни далавери) … незнам. То за затвор са си всичките от ГЕРБ … така че ако ги вкарат – ще е добре. Лошото е обаче че няма да стане – Гарван гарвану око не вади…

Тоя Тодоров преди много добре ги говореше нещата-чел съм му книгите за Костов, Кунева, Бойко и Плевнелиев, чел съм и съм го слушал като е говорел за Барозу, масонска ложа в централата на ЕС-да има такава, за Рокфелер, Ротшилд, за комунистите и т.н. Общо взето много начетен и обективен беше! И изведнъж какво стана, Бойко и ГЕРБ добрите, руснаците най-лошите(факт е, че и преди ги е плюел, но за неща, за които е имало смисъл, а сега пяна само дето не му излиза като говори за „чудовището от Кремъл“-Путин). А американците от друга страна-за тях нищо, ако нещо се спомене то е -те са най-великите-вече няма война в Ирак, Рокфелер, Ротшилд и т.н.! Просто потули говоренето за тях и сега само „правата“ евроатлантическа линия следва! Притиснаха ли го, той ли им се продаде или и двете, не знам.

ГЕРБ допусна БСП да се върне от отвъдното, заключи политологът.““ Хахаха, ами ГЕРБ са си виновни -щото Тиквата трябваше да вкара цялата смрад от вечната коалиция БСП/ДПС, яТака и т.н. в пандиза! Хак да му е сега. За другия път да си взема поука!!

Нюз БГ

https://news.bg/politics/politolog-obyavi-chast-ot-balgarite-za-politicheski-kloshari-chupyat-demokratsiyata-glasuvayki.html