%d0%ba%d1%8a%d0%bd%d0%b5%d0%b2768x432

Миналата седмица свалихме един червен генерал от власт – червения генерал Бойко Борисов. Това обяви Радан Кънев по време на изявлението си пред изпълнителния съвет на националния съвет на изборния щаб.

Кънев изтъкна, че Борисов не удържал на обещанието си да подаде оставка, ако кандидатът на ГЕРБ загуби на първия тур на изборите.

Борисов лъже за оставката, размахва я с цел мобилизация, убедена Нинова

 Борисов лъже за оставката, размахва я с цел мобилизация, убедена Нинова. Очаква сериозна битка за втория тур

Как си представя, че яхнал тази лъжа, може да спечели подкрепата на стотици хиляди хора„, запита председателят на ДСБ. Как си мисли, че нашите хора ще повярват на човек, който в прав текст е излъгал, продължи да пита Кънев.

Той изтъкна, че би се обърнал към премиера „много лично и искрено“ с желание БСП да не се връща никога на власт в България.

„Има вариант, при който съм сигурен, че ние можем да му гарантираме подкрепата на всички хора, които са гласували против него на първия тур и биха гласували против Радев на втория тур, ако той си изпълни обещанието„, посочи ултимативно тъмносиният лидер.

И без петел ще съмне, не плашим никого, готов с оставката Борисов

 И без петел ще съмне, не плашим никого, готов с оставката Борисов. От вота за президент зависело дали ще има правителство

Радан Кънев обяви, че ще гласува по обяд в неделя. „Ако той си е подал оставката, аз ще гласувам срещу един червен генерал и Цачева. Ако не – ще гласувам срещу двама червени генерали и „не подкрепям никого“, се зарече Кънев.

Нюз БГ

https://news.bg/politics/kanev-obyavi-che-e-svalil-cherveniya-general-borisov-ot-vlast.html