Политика

Цецка: Избираме между „замразяване на еврофондове, международна изолация, корупция“ и „стабилна и просперираща България“!

Цецка: Избираме между „замразяване на еврофондове, международна изолация, корупция“ и „стабилна и просперираща България“!

%d1%86%d0%b5%d1%86%d0%b00000321347-article2
До този момент пред българските гласоподаватели имаше няколко възможности за избор. След обявените резултати изборът на втори тур се свежда само до две възможности – това трябва да се разбере много ясно от всеки. Първата води към международна изолация, замразяване на европейски фондове, корупция, партизанщина, бедност и всички беди, които БСП причинява на България всеки път, когато се добере до властта. Това посочва кандидатът за президент на ГЕРБ Цецка Цачева, в позиция, изпратена до медиите.
По думите й втората възможност е България да остане в семейството на развитите европейски държави, да става все по-силна, все по-стабилна и просперираща. Като част от най-голямата дясно-центристка партия в Европейския парламент ние гарантираме, че този път на развитие няма да бъде променен. Българските избиратели трябва да си дадат сметка, че от тях зависи каква ще бъде тяхната родина и решително да се противопоставят на опита България отново да попадне в плен на тези, които рушат, вместо да съграждат, и разделят, вместо да обединяват.
Нека загърбим тънките сметки и изчисления кой кого ще подкрепи, при какви условия и какво ще иска в замяна. Във всички избори досега сме печелили с гласовете на активните разумни хора, които вярват в собствените си сили и работят за България. Този път отново ще бъде така, се казва в съобщението. Без никакви специални уговорки наши естествени поддръжници са всички противници на тоталитарното комунистическо ляво, което продължава да се преражда в задкулисните олигархични кръгове, дърпащи конците и на настоящия ляв кандидат.
Резултатите от първи тур отново доказват, че ГЕРБ е единствената сила, която може да се противопостави успешно в тази битка. Затова призовавам всички наши съмишленици и партньори в същата тази битка, които са част от демократичното дясно, да ме подкрепят, за да победим заедно, посочва Цецка Цачева.
Като десен човек, отивам на среща с Изпълнителния съвет на Реформаторския блок днес, в 13:00 часа, в централата на СДС на ул. „Г. С. Раковски“ 134, завърша съобщението си кандидатът на ГЕРБ Цецка Цачева.
Идвам с надежда, това беше единственият й коментар пред медиите преди началото на срещата й с Реформаторския блок.
Тя и номинираният за вицепрезидент Пламен Манушев дойдоха в централата на СДС , където заседава Изпълнителният съвет на Реформаторския блок, за да търсят подкрепа за балотажа в неделя.
Заедно с тях са и вицепремиерът Томислав Дончев, както и министри от кабинета.

 http://www.novini.bg/news/

More in Политика

РАДЕВ100450_660_370

Радев: Честит Първи май! Без социална справедливост всяко общество е обречено на разделение

май 1, 2024
прокуратура

Прокуратурата по казуса с фалшивите подписи: Има данни за документни престъпления

април 29, 2024
лена

Лена Бориславова за фалшифицираните документи: Не се притеснявам от проверка, не съм търсена от органите на реда

април 29, 2024
корал

Сдружение „Корал“: Петков и Бориславова фалшифицираха подписите ни, за да може той да стане премиер. Те са за затвора

април 28, 2024
ezgif-3-57df8d198e

Драмата се заплита. Киро убеден, че Пеевски няма да го нарича пудел и булка, ако е без бодигардовете си

април 26, 2024
171411626263820

Борисов отговори на Лена Бориславова: Ние там, където плюем, не лижем след това

април 26, 2024