Политика

Ново 20-се от ББ: Обещавам, като стана премиер, понеже имам няколко смъртни присъди от босове, ще си купя една … „Лада Нива“!

Ново 20-се от ББ: Обещавам, като стана премиер, понеже имам няколко смъртни присъди от босове, ще си купя една … „Лада Нива“!

%d0%b1%d0%b11480671347-boiko1
Популизмът минава всякакви граници. Мен започва вече да ме боли. Винаги съм разсъждавал, че държавните пари са нещо свято и трябва да се пазят. Самата структура на НСО е такава, че си сменят колите и номерата на 24 часа. Там се фиксират точно определени кола или коли.
По-рано той разговаря с началника на Националната служба за охрана ген. Ангел Антонов и поиска на държавните горски предприятия да бъдат върнати превозните средства, които са били предоставени на службата.
Този джип или тези джипове не само, че се ползват от всички – президент, гости и т.н., но с него возих и Дейвид Камерън. Това заяви премиерът в оставка Бойко Борисов след срещата с президента Росен Плевнелиев. На нея министър-председателят отказа връчения от държавния глава мандат за съставяне на нов кабинет.

„В следствие на това получихме 40 джипа. След това возих с него Виктор Орбан и благодарение на него от Вишеградската четворка само България получи 320 млн. лева. С тези коли сме обезпечавали моята сигурност. Всеки знае, че има и десетки пъти по-луксозни. На 12 декември ще получим и 12 чисто нови джипове от канцлера на Германия, издействани от мен. С парите, които издействахме, ще получим и пари за още сигурно 400 джипа“, отсече той

Обещавам, като стана премиер, понеже имам няколко смъртни присъди от босове, ще си купя една „Лада Нива“ от Русия и ще се возя с нея. Вие искате да ме изкарате като пушечно месо в небронирана кола“, отсече гневно премиерът в оставка.

Блиц
http://www.blitz.bg/goreshtite-novini/ot-poslednite-minuti-borisov-poiska-nso-da-vrne-skpite-dzhipove_news468153.html

Политика

More in Политика

1010x570

Васил Терзиев забрани шествието на „Безсмъртния полк“ в столицата, в други градове подобна забрана няма

май 8, 2024
phpmyfzod_559x345

Вижте номерата на партиите и коалициите в бюлетините за изборите 2 в 1

май 8, 2024
iva-ivanova

Бивша манекенка оглави фонд „Земеделие“ / СНИМКИ

май 7, 2024
санкции

ЕС готви забрана на политически партии и организации, получавали пари от Русия

май 7, 2024
big_12

СТЕНОГРАМА закова Главчев за детската болница – кой е отговорен, ето как е прието решението

май 2, 2024
РАДЕВ100450_660_370

Радев: Честит Първи май! Без социална справедливост всяко общество е обречено на разделение

май 1, 2024