Политика

БОНТОН! Той: С жени трудно се надговарям, да се явим екипно! Тя: Отдавна чакам да се разберем като мъже!

БОНТОН! Той: С жени трудно се надговарям, да се явим екипно! Тя: Отдавна чакам да се разберем като мъже!

ниноваphoto_verybig_40
Корнелия Нинова да си извади министрите, сядаме и тема по тема казваме кой, каквото има да казва и народът да си избере. Да не правим сеир на хората.
Това обяви лидерът на ПП ГЕРБ Бойко Борисов след среща с Камарата на строителите в България, цитиран от „Фокус“. Той коментира евентуален дебат между него и лидера на БСП Корнелия Нинова.

„С жени трудно се надговарям, но това, което гледах сутринта, от начина, по който се подреждат дебатите няма никакъв ефект“, коментира той. „Не можеш енергиен и финансов министър да ги питаш за престъпност или външна политика. Трябва да се ограничат до 2-3 теми, по които са компетентни“, посочи още Бойко Борисов.

„Сеир на хората не искам да правя, да се явим с екипите“, допълни той. „Когато БСП спечелят избори, обикновено след това някакъв модел – г-н Герджиков или г-н Орешарски“, поясни лидерът на ГЕРБ. По повод твърдения на Корнелия Нинова, че е готова и е съгласна за дебат с него пред всички медии Бойко Борисов коментира: „И ние предлагаме така, събираме се на неутрално място, заставаме с екипите си по теми“.

Изненадана съм от мотива на г-н Бойко Борисов да откаже дебати с мен с арумента, че съм жена. Първо – това е обида към всички жени, които той смята за недостойни за политически разговор. Сигурно е забравил, че неговата партия подкрепя Закон за равнопоставеност на мъжете и жените. Не се притеснявайте, че съм жена, господин Борисов. Отдавна чакам  да се разберем като мъже. Това заяви лидерът на БСП Корнелия Нинова по повод думите на Борисов, че не знае дали иска да води дебати с жени.

„Второ – разбирам, че господин Борисов не желае дебат с мен без подкрепа от експерти. Това показва страх, че не е подготвен да се яви сам в пряк двубой. Каня го на такъв. Нека той определи мястото и условията за това“, каза още тя.

БЛИЦ Дир БГ

Политика

More in Политика

ezgif-3-57df8d198e

Драмата се заплита. Киро убеден, че Пеевски няма да го нарича пудел и булка, ако е без бодигардовете си

април 26, 2024
171411626263820

Борисов отговори на Лена Бориславова: Ние там, където плюем, не лижем след това

април 26, 2024
Image_17730602_40_0

Със сълзи и аплодисменти: свалиха Росен Желязков от шефското кресло със 129 гласа

април 25, 2024
тренд-граф

„Тренд“: ГЕРБ води с 10 %. ПП-ДБ пада и е в битка за второто място с ДПС и „Възраждане“

април 24, 2024
IMAGE_17713657_40_0

Унищожителни критики към Елена Йончева заради ДПС: Ударихте дъното! Сънувате евродепутатска заплата и всичките привилегии

април 23, 2024
плугчиева

Плугчиева подаде оставка като съветник на Главчев: Не е възможно днес да се съвместяват два поста!

април 23, 2024