Личности

Льо Пен срази европейския естаблишмент: „Руската заплаха“ е една голяма измама! Франция е Бриджит Бардо, а не буркини!

Льо Пен срази европейския естаблишмент: „Руската заплаха“ е една голяма измама! Франция е Бриджит Бардо, а не буркини!

Заплаха за сигурността на Европа е не митичната „руска заплаха“, а разразяването на нова „студена война“ срещу Русия. Това заяви в  в интервю за американския ТВ канал „Си Би Ес Нюз“ (CBS News) в понеделник (6 март) лидерът на партията „Народен фронт“ и кандидат за президент на Франция Марин Льо Пен, цитирана от „Российская газета„.

„Не вярвам в това, това е една голяма афера. Мога да кажа какво е опасност за Европа. Това е разразяването на студена война срещу Русия и тласкането й в ръцете на Китай. Това е заплаха за Европа“, каза Льо Пен.Френският политик не смята за застрашаваща и фигурата на руския президент Владимир Путин. „Не, не вярвам в това. Нищо от нещата, направени от Владимир Путин, не могат да ме доведат до такъв извод“, заяви Льо Пен.

В същото време тя опроверга внушенията в западните медии, че тя е почитателка на Русия и нейния президент. „Слушайте, аз не съм фен на рок-концерт. Аз съм политически лидер в една велика нация. Това, което е важно за мен, са единствено интересите на Франция“, резюмира Льо Пен.

И още:
Франция не е буркини на плажа, Франция е Бриджит Бардо, каза Льо Пен за пореден път се противопостави на носенето на забрадки на публични места.„Аз съм против това, не го разбирам. Защо мюсюлманите, които идват в страната, искат да я променят и да живеят във Франция по същия начин, както у дома? Франция не е буркини на плажа. Франция е Бриджит Бардо. Това е Франция“, заяви кандидатката за президентския пост.

„Чужденците, които имат работа, уважават нашите закони, нямат никакви основания да се притесняват“, каза още Марин льо Пен на въпрос, свързан с депортирането на нелегалните имигранти.Лидерката на „Национален фронт“ заяви, че глобализацията в световен мащаб се е превърнала в идеология, която е без ограничения. Тя описа глобализацията като „дива“.

Изборите за президент на Франция ще се проведат на 23 април и 7 май. За фаворит в първия тур се смята Марин Льо Пен, за която биха гласували 26% от избирателите, а второ място социолозите предвиждат за бившия министър на икономиката Еманюел Макрон (24%).

Руски дневник, Факти БГ

Личности

More in Личности

Тъкър-Карлсън

Тъкър Карлсън от Москва: Тук всичко е много добре

февруари 5, 2024
1010x570

Путин ще се кандидатира за нов мандат като президент на Русия

декември 8, 2023
1010x570 (1)

Путин е номиниран за личност на годината от американското сп. „Тайм“

декември 5, 2023
big_Donald_Trump

Тръмп: Може да избягам при Путин в Русия, да си живеем в дворец със златен купол

август 22, 2023
c6f392104cabd7385808cd4c1b4c2f8d

Саркози разтърси света с коментар за Крим, Путин и войната, в Киев и Париж кипнаха!

август 17, 2023
берлускони-

Почина Силвио Берлускони (СНИМКИ)

юни 12, 2023