Личности

Тъкър Карлсън от Москва: Тук всичко е много добре

Тъкър Карлсън от Москва: Тук всичко е много добре

Тъкър-Карлсън

 

 

Американският журналист Тъкър Карлсън, който пристигна в Москва, каза, че в Русия „всичко е много добре“.

 

 

В края на миналата седмица в каналите в Телеграм се появи информация, че Карлсън е пристигнал в Русия и беше публикувана снимка с журналиста в „Болшой театър“. Американските медии предполагат, че Карлсън ще интервюира руския президент Владимир Путин.

 

 

Видео разговор с журналиста се появи в Телеграм канала на „Известия“. Според изданието „очевидец е успял да се свърже с журналиста“ в хотел в Москва. Карлсън пита събеседника си от кой град е. „Аз съм от Москва“, отговаря той. „Обичам този град, красив е“, каза на свой ред американският журналист.

 

 

 

Говорейки за целта на пътуването си до Русия, Карлсън отбеляза: „Исках да го разгледам. Четох толкова много за него, исках да говоря с хората, да видя как е уредено всичко. И тук всичко е много добре.“

 

 

 

На въпрос за възможността да направи интервю с руския лидер Владимир Путин, Карлсън само се усмихна и вдигна рамене. „Ще видим“, каза той. Журналистът коментира и бурната реакция на американските медии срещу неговото пътуване. „Не знам. Те са луди, наистина луди“, каза Тъкър Карлсън.

 

 

 

Демократите в Съединените щати и контролираните от тях медии са „в конвулсии“ от възможността руският президент Владимир Путин да даде интервю на американския журналист Тъкър Карлсън. Тази гледна точка беше изразена в X (бивш Twitter) в събота от конгресмен Марджъри Тейлър-Грийн (републиканка от щата Джорджия).

 

 

„Демократите и техните медийни пропагандатори са обезумели от възможността Тъкър Карлсън да интервюира Путин. Те вярват, че имат право да бъдат цензори и че те са тези, които да ви казват какво да мислите и на какво да вярвате. Те мразят, когато някой като Тъкър излезе от сценария. Имаме свободни медии в нашата страна и на хора като Тъкър Карлсън разчитаме да казват истината!“, написа Марджъри Тейлър-Грийн.

 

 

Тъкър Карлсън каза пред швейцарското списание Die Weltwoche през септември 2023 г., че се е опитал да интервюира руския президент, но му е било забранено да го прави от американските власти. Тогава той подчерта, че Вашингтон от десетилетия се опитва да получи контрол над всички американски медии и повечето работещи в медиите се страхуват да кажат нещо, което може да е неприятно за хората от властта.

 

Гласове

Личности

More in Личности

1010x570

Путин ще се кандидатира за нов мандат като президент на Русия

декември 8, 2023
1010x570 (1)

Путин е номиниран за личност на годината от американското сп. „Тайм“

декември 5, 2023
big_Donald_Trump

Тръмп: Може да избягам при Путин в Русия, да си живеем в дворец със златен купол

август 22, 2023
c6f392104cabd7385808cd4c1b4c2f8d

Саркози разтърси света с коментар за Крим, Путин и войната, в Киев и Париж кипнаха!

август 17, 2023
берлускони-

Почина Силвио Берлускони (СНИМКИ)

юни 12, 2023
берлускони

Берлускони: Никога не бих отишъл да говоря със Зеленски. Ако бе спрял да напада Донбас, войната не би се случила

февруари 13, 2023