Личности

СКАНДАЛ! THE SUN: Юнкер се появи пиян на среща за кипърския проблем в Женева, непрекъснато се блъскал в хора и мебели! ВИДЕО

СКАНДАЛ! THE SUN: Юнкер се появи пиян на среща за кипърския проблем в Женева, непрекъснато се блъскал в хора и мебели! ВИДЕО

jan-klod-iunker-se-e-poqvil-piqn-na-vajna-sreshta-v-jeneva-445271
Председателят на Европейската комисия Жан-Клод Юнкер се е появил във видимо нетрезво състояние на 4 май на среща посветена на кипърския проблем в Женева. По време на събитието Юнкер непрекъснато се е блъскал в хора и мебели и се е държал доста фриволно с помощните си, съобщава британското издание The Sun.

„Юнкер очевидно беше пиян и всички около него се чувстваха неловко”, съобщава дипломатически източник, цитиран от таблоида.

„Беше ясно, че Юнкер много хубаво се е налял”, разказал източникът на вестника.

Докато редица високопоставени дипломати от цял свят са обсъждали в швейцарския град обединението на разделения от над 40 години между гърци и турци Кипър, при тях е влязъл ръководителят на органа на изпълнителната власт на 28-те. „Той е бил много пиян, блъскаше се в хората и мебелите и говореше превъзбудено и завалено. Определено приповдигнатото му настроени се дължеше на употреба с алкохол“, коментира лондонският таблоид.
Това не е първият път, когато председателят на Европейската Комисия се появява подпийнал. Най-запаметяващото видео с „веселия” Юнкер се появи преди две години, на което се вижда при посрещането на политици от световен ранг ги целува и пощипвал. ВИЖ ВИДЕОТО ТУК:

фАКТИ БГ, Новини БГ

https://fakti.bg/world/235962-jan-klod-unker-se-poavi-pian

Личности

More in Личности

Тъкър-Карлсън

Тъкър Карлсън от Москва: Тук всичко е много добре

февруари 5, 2024
1010x570

Путин ще се кандидатира за нов мандат като президент на Русия

декември 8, 2023
1010x570 (1)

Путин е номиниран за личност на годината от американското сп. „Тайм“

декември 5, 2023
big_Donald_Trump

Тръмп: Може да избягам при Путин в Русия, да си живеем в дворец със златен купол

август 22, 2023
c6f392104cabd7385808cd4c1b4c2f8d

Саркози разтърси света с коментар за Крим, Путин и войната, в Киев и Париж кипнаха!

август 17, 2023
берлускони-

Почина Силвио Берлускони (СНИМКИ)

юни 12, 2023