Криминално

Изплуваха пикантни подробности за наръгания Стоян Златния – задявал щерката на известна столична мутра от ъндърграунда!

Изплуваха пикантни подробности за наръгания Стоян Златния – задявал щерката на известна столична мутра от ъндърграунда!

1503817597-fnnn
Стоян Стоянов-Златния, който преди дни беше наръган и пребит пред дома си в столичния квартал „Банишора“, е загазил много сериозно, твърди БЛИЦ. Основната версия, по която работят разследващите за атаката срещу скандалния бизнесмен е, че искал секс от малолетно момиче и за това била вендетата. Момичето, което се е опитал да свали Златния е дъщеря на едно много известна столична мутра.
Бащата на младата дама бил познат на униформените и е бил клиент на прокуратурата и съда. Според близки до разследването побоят е извършен от професионалисти, а характерът на нападението свидетелства за организирано и планувано отмъщение. Не се изключва обаче и хипотезата за грабеж, тъй като нападателят е свил двата огромни ланеца на 69-годишния мъж. Най-големият куриоз е, че те се оказали ментета.
Златния, който нашумя преди години с арестите си за порнография и склоняване на малолетни момичета за проститутки, се прибрал в четвъртък вечерта около 23:30ч. Паркирал автомобила си пред близката бензиностанция и се насочил към към входа си.
Там забелязал мъж с качулка и оттам спомените му се губели. Чух само как Стоянчо викаше „Мамо, мамо, помогни“, след това не знам какво стана“, разказа вчера съседка от блока на бандита. Златния бил откаран в „Пирогов“ с нарязано лице с нож и счупен крак. Костта му стърчала и била пробила кожата на крайника, разказаха медици.
Малко по-късно стана ясно, че има две порезни рани на лицето и още четири по долните крайници. Златния имал и много хематоми по главата и тялото, тъй като е бил бит зверски, обясниха лекари. В момента той е в реанимация в институт „Пирогов“, като вече е вън от опасност за живота.

https://www.blitz.bg/kriminalni/prestplenie/samo-v-blits-narganiyat-stoyan-zlatniya-e-zagazil-mnogo-seriozno-zadyaval-shcherkata-na-izvestna-stolichna-mutra-ot-ndrgraunda_news539314.html

Криминално

More in Криминално

zaloviha-balgari-iztochili-milioni-292

Заловиха банда българи, източили милиони от обезщетения във Великобритания

април 10, 2024
afera

Изтекоха скандални снимки на Коцев и Рашков с контрабандните пачки и „куче касичка“

април 8, 2024
bizyurev-razkritie-prichinata-892

Рангел Бизюрев разкри причината за убийството на Митко от Цалапица

март 21, 2024
Image_17290718_40_0

Медицинска сестра заспа в метрото след изтощителна нощна смяна и изчезна. Виждали ли сте Анелия? СНИМКИ

март 2, 2024
d230fb21a1c64398bbb8024011ab9a1c

Bird: Служител на Специализираните полицейски сили е охранявал „SS клуб“ на Нотариуса

март 2, 2024
Image_17282796_40_0

Скитникът с безплатния интернет „Червеният пират“ си признал всичко, обявиха МВР-шефове

март 1, 2024