Личности

Папата нещо е превъртял! Мигрантите били по-важни от сигурността на християните!

Папата нещо е превъртял! Мигрантите били по-важни от сигурността на християните!

0000151686-middle

 

Папа Франциск или е превъртял от старост, или тайно е станал ислямист. Броени дни, след като ислямски терористи проляха невинна и свещена християнска кръв в Барселона, главата на римокатолическата църква
поиска страните да подобрят значително отношението си към приемането на мигранти и да спрат колективните депортации, т.е. да оставят в държавите си още безжалостни убийци.
По думите му достойнството на мигрантите и правото им на закрила стоят над безпокойствата за националната сигурност, предаде Асошиейтед прес, цитирана от БТА.
Франциск поиска правителствата да приемат, закрилят, подкрепят и интегрират мигрантите, заявявайки, че посланието на Исус за любов се корени в приемането на „отхвърлените странници от всякакви възрасти“.
Светият отец поиска по-засилен и опростен процес на предоставяне на хуманитарни и временни визи и окачестви произволните и масови депортации като „неуместни“.
По думите му принципът за гарантиране на достойнството на личността „задължава винаги да се дава предимство на сигурността на личността пред националната сигурност“.
Това послание на папата, което има политическа насоченост, беше отправено във връзка със световния ден на бежанеца, който Римокатолическата църква ще отбележи на 14 януари 2018 г.
Този същият папа Франциск показа признаци на шизофрения в края на март тази година. Той изми краката на бежанци,  настанени в лагера Кастелнуово ди Порто близо до Рим и отпразнува с врагове на Исус „Тайната вечеря“. Той нарече това акт на пречистване и се обяви против терора, миейки краката на тези, които го произвеждат.
Не случайно мъдрите стари българи са казали: „Рибата се вмирисва от главата!“

https://www.flagman.bg/article/135678

 

Личности

More in Личности

Тъкър-Карлсън

Тъкър Карлсън от Москва: Тук всичко е много добре

февруари 5, 2024
1010x570

Путин ще се кандидатира за нов мандат като президент на Русия

декември 8, 2023
1010x570 (1)

Путин е номиниран за личност на годината от американското сп. „Тайм“

декември 5, 2023
big_Donald_Trump

Тръмп: Може да избягам при Путин в Русия, да си живеем в дворец със златен купол

август 22, 2023
c6f392104cabd7385808cd4c1b4c2f8d

Саркози разтърси света с коментар за Крим, Путин и войната, в Киев и Париж кипнаха!

август 17, 2023
берлускони-

Почина Силвио Берлускони (СНИМКИ)

юни 12, 2023