Криминално

Майката на Дамла с два профила с двама мъже във Фейсбук! Възможно ли тук да се крие причината за убийството на детето?

Майката на Дамла с два профила с двама мъже във Фейсбук! Възможно ли тук да се крие причината за убийството на детето?

СЕМЕЙ1513662238-3
Възможно ли е мъж да е в основата на жестоката драма, потресла Момчилград? Това е една от версията, по която също работи полицията.
Разследващите разпитват всички хора, които са били в досег със Седет Муса и малката Дамла през последните дни.
Може ли да се предполага, че любовник, видян от детето, би могъл да е отключил страх в майката и в пристъп на паника да е посегнала на момиченцето си, както обясняват психолозите. Бащата, който работи в чужбина от няколко години, все още не е пристигнал в Момчилград.
В града е синът на Седет – Рамадан, който е настоял майка му да бъде освободена и е заявил, че категорично не вярва във вината й, пише БЛИЦ.
Версията за двамата мъже в живота на Седет Муса се намеква и от двата профила, които майката на Дамла има във Фейсбук.
На единият тя е сложила за профилна снимка кадър, на който е с мъж с побеляла коса. Снимката е качена на 23 май миналата година, тогава Седет е посочила и, че е сключила брак. В профила има и снимки на малката Дамла.
майка-мъже1513663255-1
На другия профил Седет е с по-млад мъж, а снимката е качена на 2 декември тази година. От полицията все още не съобщават за часа, в който може да е било убито момиченцето.
майка-мъже21513667978-2
Една от причините разследващите да се усъмнят в показанията на майката е свързана с твърденията й, че вратата е била заключена отвън. В първите часове, когато дава обяснения, Седет е объркана и дава различни обяснения.
Първо твърди, че е заключила вратата веднъж, а е намерила патрона превъртян два пъти. Именно това дава причина на полицаите да тръгнат по версията, че се касае за близък или познат, който е имал достъп до апартамента.
След това, обаче, Седет се обърква и не може да си спомни как точно е оставила детето си. Междувременно се появи и версията, свързана с друга жена, на която Седет била поръчала извършването на убийството.
Муса все още не е тествана на полиграф, тъй като е в шок от случилото се, обясниха психолози от МВР, цитирани от „Телеграф“.
По думите им няма категорични доказателства, че тя е извършила жестокото престъпление. Разследващите засега избягват да излизат с повече подробности по случая заради проверката на всички обстоятелства и открити доказателства, свързани с убийството.
Очакваше се късно снощи от Белгия да пристигне таткото на Дамла, който да хвърли повече подробности за живота на семейството си.
Главният прокурор Сотир Цацаров ще бъде в Кърджали днес, очаква се да пристигне в Окръжна прокуратура след 12.30 часа, съобщи 24rodopi.com, като се позова на отлично осведомени източници.

Не е изключено той да обяви, че вече има обвинен за убийството на 7-годишното дете в Момчилград.

https://www.blitz.bg/kriminalni/maykata-na-damla-s-dva-profila-s-dvama-mzhe-vv-feysbuk-vzmozhno-li-tuk-da-se-krie-prichinata-za-ubiystvoto-na-deteto_news565745.html

Криминално

More in Криминално

zaloviha-balgari-iztochili-milioni-292

Заловиха банда българи, източили милиони от обезщетения във Великобритания

април 10, 2024
afera

Изтекоха скандални снимки на Коцев и Рашков с контрабандните пачки и „куче касичка“

април 8, 2024
bizyurev-razkritie-prichinata-892

Рангел Бизюрев разкри причината за убийството на Митко от Цалапица

март 21, 2024
Image_17290718_40_0

Медицинска сестра заспа в метрото след изтощителна нощна смяна и изчезна. Виждали ли сте Анелия? СНИМКИ

март 2, 2024
d230fb21a1c64398bbb8024011ab9a1c

Bird: Служител на Специализираните полицейски сили е охранявал „SS клуб“ на Нотариуса

март 2, 2024
Image_17282796_40_0

Скитникът с безплатния интернет „Червеният пират“ си признал всичко, обявиха МВР-шефове

март 1, 2024