Uncategorized

Бивша моделка разтърси мрежата: До едно момиче Дивна…Защо не си до Кристин? СНИМКА

Бивша моделка разтърси мрежата: До едно момиче Дивна…Защо не си до Кристин? СНИМКА

 

big_1ca1

 

 

Шумът около жестоката катастрофа с певицата Дивна и моделката Кристин Илиева бе затихнал. До последните часове, в които бившата моделка Изабела Господинова разтърси мрежата с обръщението си към младата изпълнителка, което накара хиляди потребители във „Фейсбук“ да настръхнат, видя Блиц.

 

 

 

 

 

 

 

 

Публикуваме написаното от Господинова без редакторска намеса:

 

 

 

 

 

 

 

„До едно момиче Дивна, Дълго опитвах да задържа това което ще напиша за себе си! Но не мога. Може би това е единственият начин чувствата ми да стигнат до умът на момичето Дивна .

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Не искам и няма да те съдя за това което направи. Но не мога да не търся отговор за това което не правиш. Твоето безразличие и страх от закона се довеждат до два тл разговора на родителите ти, един есемес до приятел и няколко лични въпроса към лекуващият лекар . В каквото и състояние да се намираш заради стореното, състоянието на твоята ,,приятелка,, е много по тежко. Но тя се бори и няма да се предаде.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Но колко по леко щеше да бъде и за двете ако не беше обърнала гръб и беше до нея в този момен. Каквото и да се е случило тя е жива, а вие бяхте приятелки. Приятелите са заедно и в добро и в зло.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

И точно в нещастието, което ти причини това приятелство щеше да бъде истинско  Ти трябваше и трябва да си до нея, да лекуваш душата и да не я предаваш! Децата на твоята възраст спасяват животни , спасяват умиращи коне, замръзнали щъркели, прегазени кучета! Браво на родителите на тези деца!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ти трябваше да си до твоята приятелка, дори и някой да те обвинява трябваше да изтърпиш в името на приятелството. Искренно се надявам когато твоят шок отмине да се осъзнаеш и да мислиш и действаш като едно смело момиче, което е пример за много български деца !

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Нашата Кристин ще мине през този Ад. Тя ще се бори, ще се бори заради себе си и всички които я обичат. Крехкото тяло крие огромна сила! На теб желая достойнство , за да продължиш да гледаш хората в очите ! Желая ти да не губиш приятелите си и ти самата да бъдеш истински приятел ! Ти трябва да си там до нея!“

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Бившата моделка призовава Дивна да бъде смела и да покаже, че не е безразлична. След инцидента изпълнителката не е била активна по никакъв начин в социалните мрежи. Говори се, че е изпаднала в тежка депресия.

 

 

 

 

 

 

 

https://petel.bg/Bivsha-modelka-raztarsi-mrezhata–Do-edno-momiche-Divna–Zashho-ne-si-do-Kristin-__257510

Uncategorized

More in Uncategorized

big_0000

До часове от запад времето се обръща в България

март 4, 2024
f4895b3e7be542b394cc26992dfdebab

Meteo Balkans: Февруарската пролет свършва, кошмарно време удря България съвсем скоро

февруари 6, 2024
испания

Времето в Европа се побърка: 30 градуса пържат любима страна на българите

декември 13, 2023
630183

Синоптици: Зимата се връща със страшна сила до часове, сняг ще трупа на тези места

декември 5, 2023
big_big_399129060_680158620887522_5224083235634432582_nf3f

Ще има ли сняг по Коледа и Нова година? Първа прогноза за декември на „Метео Балканс“

ноември 28, 2023
medium_125c

Синоптикът Петър Янков: Идват снежни виелици, човек трудно ще може да се изправи!

ноември 24, 2023