ИНЦИДЕНТИ

Разследващите попаднаха на важна следа, която може да разплете мистерията с изчезналия край Роман полицай! Появи се и ПЪРВА СНИМКА!

Разследващите попаднаха на важна следа, която може да разплете мистерията с изчезналия край Роман полицай! Появи се и ПЪРВА СНИМКА!

 

 

big_конк_ен_

 

 

Запис от видеокамери може да разплете инцидента, след който край Роман тази сутрин изчезна млад мъж, съобщава „Конкурент“, позовавайки се на свой източник.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Петър Христов беше издирван цял ден във водите на река Искър, край които изчезна тази сутрин.

1520788894-d7f9be91f7e61dca105fe420d84dfb64

Мъжът ударил леко своя „Фолксваген“ на завой край мястото, в което Малък Искър се влива в р. Искър. Счупено странично стъкло на немската машина доказва, че шофьорът е претърпял инцидент.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Той обаче не бил нито толкова тежък, нито опасен за здравето му – това са разказали пред разследващите група студенти, които станали очевидци на инцидента. Те опитали да притекат на помощ на мъжа, който пред очите им потънал във водите на Искъра.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Тъй като на кръстовище, край което е станал инцидента, има монтирани видеокамери, разследващите се надяват да разберат от тях подробности около случката.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 
Припомням, че водолази с лодка издирваха тялото на мъжа, който изостави в колата си своето яке и документите си. Към края на деня издирването беше прекратено, а подробности се очаква да има в утрешния бюлетин на полицията.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Местните разказват, че изчезналият мъж работи в системата на МВР, но не е висш полицай. Не отговаря на истината и слуха, тиражиран от местен сайт, че е роднина на председателя на общинския съвет в Роман Тихомир Вълчев.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 
Петър е местно момче. Баща му Христо работи като таксиметров шофьор и е познат с прякора Ицо Таксисто. Майката на ченгето е банков служител.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Оказа се, че веднага след като излязъл от смачкания „Фолксваген Голф“, той тръгнал към моста над Искър. Когато стигнал над реката, той съблякъл якето си и го хвърлил през перилата долу.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

След това прекрачил предпазните парапети и се хвърлил с главата надолу в Искър. Свидетели на последните му действия станали две момчета от Роман, които точно в този момент минавали с автомобил по моста.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Шофьорът видял на огледалото за обратно виждане, че пешеходецът се готви да скача и незабавно спрял, но докато стигнали до него, той паднал в реката. Местните хора твърдят, че по това време Искър е пълноводен, но плитък и прогнозират, че още при падането Петър Петров е загинал.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Свидетелите на скока са студенти в София и все още са в шок от видяното. В града упорито се коментира, че самоубилият се полицай е бил съвестен мъж и се е притеснил, че след катастрофата ще бъде уволнен, тъй като е бил употребил алкохол.

 

 

 

 

 

 
https://www.blitz.bg/obshtestvo/zagadkata-se-zaplita-svideteli-ss-strakhovita-versiya-za-izchezvaneto-na-politsaya-poyavi-se-prva-negova-snimka_news585255.html

 

 

 

 

ИНЦИДЕНТИ

More in ИНЦИДЕНТИ

Image_17635178_40_0

Ще побеснеете: Смразяваща подробност от стрелбата по 18-месечното дете във Враца, ето какво са казали родителите

април 13, 2024
zaloviha-balgari-iztochili-milioni-292

Заловиха банда българи, източили милиони от обезщетения във Великобритания

април 10, 2024
afera

Изтекоха скандални снимки на Коцев и Рашков с контрабандните пачки и „куче касичка“

април 8, 2024
кола върху

Шофьорка обърка педалите на газта и спирачките в Пловдив, „приземи“ колата си върху друг автомобил

април 8, 2024
tova-li-e-balgariia-prebiha-817

Пребиха афганистанец, който от 20 г. живее в София и жена му – българка, посред бял ден пред блока им

март 29, 2024
ukrainets-e-saboril-mosta-sasht-kadeto-951

Украинец е съборил моста в САЩ, където загинаха шестима, щетите са за 100 млрд. долара / СНИМКА

март 27, 2024