Политика

БСП предлага визия за България без джендър идеология в образованието: Семейните ценности са ни по-скъпи от третия пол!

БСП предлага визия за България без джендър идеология в образованието: Семейните ценности са ни по-скъпи от третия пол!

768x432

 

 

„Не на джендър идеологията. Ботев ни е по-скъп от Робинзон Крузо. Семейните ценности са ни по-скъпи от третия пол. Изграждане на съвременни дигитални поколения“.
Това заяви лидерът на БСП по време на разширеното съвещание на Националния съвет, на което тя представя алтернативата за управление на страната „Визия за България“.

 

 

 

 

 

„БСП започва разговор за бъдещето на България. Ние поставяме началото на един процес, който няма да бъде лек. Днес ние предлагаме алтернатива не на ГЕРБ, а на системата на прехода. Днес ние се обръщаме към народа си. – да сложим край на прехода и да посочим друг път за развитие на България. Чуйте идеите ни, ако има желание – по Вазовски, който с каквито идеи, може да си включи в този процес. Знаем, че ще има съпротива“, посочи Нинова и подчерта, че  тази система ни убива, както са казали майките на деца с увреждания и тя не може да бъде кърпена повече.

 

 

 

 

 

 

По думите й тази система е създадена в годините на прехода, за което всички партии имат принос.

„Можем ли да събудим и обединим националната си енергия, да сложим край на прехода и да очертаем хоризонт, друг път за развитие на България. Имаме ли сили да се освободим от разделението от миналото – българи срещу българи и да се обединим българи за бъдещето“, попита Нинова.

 

 

 

 

 
Тя посочи, че БСП не претендира, че са най-умните, всезнаещи и единствени. „Днес се обръщаме към всеки наш сънародник. Чуйте идеите ни. Ако имате желание, по Иван-Вазовски, който с каквито сили и компетенции разполага, да се включи в този процес. Някои от идеите ни ще бъдат оспорвани и нека да бъде така. Някои ще ядосат определени кръгове и интереси. Ще има съпротива. Предупреждаваха ни за това. През цялото време казвах на екипите, които работеха: „Не се стъписвайте пред имена и групировки“, каза Нинова. Тя посочи, че им е казала да мислят за интереса на българина и за суверенитета на България. “

 

 

 

 

 

В обстойното си изложение Нинова предложи да се спре с разграбването на националните богатства – стратегически предприятия да бъдат забранени не само за приватизация, но и за концесия. В този списък влизат:БДЖ, летищата, пощите, болници, плажове, НДК.

България да развива с участието на държавата стратегически отрасли на икономиката като енергетика, електроника, земеделие, машиностроене, фармация, химическа промишленост.

 

 

 

 

 

 

Голяма грешка да смятаме, че мигрантите могат да решат кадровия проблем на бизнеса, не- трябва да си създаде кадри, посочи Нинова.

Нинова се обяви да намаляване на ДДС върху храните, поиска таван на субсидиите и насочване на субсидии към производството на зеленчуци, плодове и месо.

 

 

 

 

 

очаквайте подробности

 

Епицентър

Политика

More in Политика

ezgif-3-57df8d198e

Драмата се заплита. Киро убеден, че Пеевски няма да го нарича пудел и булка, ако е без бодигардовете си

април 26, 2024
171411626263820

Борисов отговори на Лена Бориславова: Ние там, където плюем, не лижем след това

април 26, 2024
Image_17730602_40_0

Със сълзи и аплодисменти: свалиха Росен Желязков от шефското кресло със 129 гласа

април 25, 2024
тренд-граф

„Тренд“: ГЕРБ води с 10 %. ПП-ДБ пада и е в битка за второто място с ДПС и „Възраждане“

април 24, 2024
IMAGE_17713657_40_0

Унищожителни критики към Елена Йончева заради ДПС: Ударихте дъното! Сънувате евродепутатска заплата и всичките привилегии

април 23, 2024
плугчиева

Плугчиева подаде оставка като съветник на Главчев: Не е възможно днес да се съвместяват два поста!

април 23, 2024