Политика

Светкавична реакция! Цветанов към Нинова: Борисов постига успех след успех, а тя завижда

Светкавична реакция! Цветанов към Нинова: Борисов постига успех след успех, а тя завижда

 

Ц1531819340-img-9741jpg

 

 

Председателят на ПГ на ГЕРБ и зам.-председател на партията Цветан Цветанов отвърна светкавично на нападките от страна на лидерката на БСП Корнелия Нинова.

 

Ето какво пише Цветанов в личния си фейсбук профил (публикуваме думите му без редакторска намеса):

 
„Уверен съм, че категоричните факти, които изнася Министерството на замеделието в пълна степен опровергават спекулациите на председателя на БСП Корнелия Нинова. Когато отговорните институции и фактите говорят, дори и популистите е по-добре да замълчат.

 

 

В противен случай съществува риск гражданите да бъдат въвлечени в заблуда, което е недопустимо за всеки уважаващ себе си народен избраник, камо ли за председател на стогодишна партия.

 

 

 

Очевдино обаче днешните изказвания на г-жа Нинова са поредна й отчаяна акция, продена от завистта й от посещението в България на председателя на Групата на ЕНП в Европейския парламент Манфред Вебер, който в присъствието на премиера Бойко Борисов заяви, че България категорично трябва да влезе незабавно в Шенген.

 

 
Неудобната истина за БСП и Корнелия Нинова е, че правителството на Бойко Борисов постига успех след успех, като най-добър пример за това е успешно приключилото председателство на Съвета на ЕС, по време на което всички лидери на ЕС идваха в България и даваха високите си оценки за нашата работа.

 

 

И тогава единствено водената от Корнелия Нинова БСП не оказа никаква подкрепа на държавата, дори напротив – всячески се опитваше да саботира това историческо за България събитие в стремежа си да се добере до властта.

 

 

 

За съжаление, колеги от БСП, не бяха отдавна времената, когато вие управлявахте и всички граждани бяха жертва на вашата некомпетентност и неадекватност, заради които бяха спрени еврофондовете за България.

 

 

За щастие, по волята на българските избиратели, кабинетът „Орешарски“ си замина, а кметовете, които вие наричате „некадърни“, останаха и заедно с кабинета на Бойко Борисов и с парламентарното мнозинство успешно реализират проекти с европейско финансиране.

 

 

 

България се е превърнала в строителна площадка и всички региони стават по-привлекателно място за живеене, учене, инвестиции и туризъм“.

Източник: blitz.bg

Политика

More in Политика

ezgif-3-57df8d198e

Драмата се заплита. Киро убеден, че Пеевски няма да го нарича пудел и булка, ако е без бодигардовете си

април 26, 2024
171411626263820

Борисов отговори на Лена Бориславова: Ние там, където плюем, не лижем след това

април 26, 2024
Image_17730602_40_0

Със сълзи и аплодисменти: свалиха Росен Желязков от шефското кресло със 129 гласа

април 25, 2024
тренд-граф

„Тренд“: ГЕРБ води с 10 %. ПП-ДБ пада и е в битка за второто място с ДПС и „Възраждане“

април 24, 2024
IMAGE_17713657_40_0

Унищожителни критики към Елена Йончева заради ДПС: Ударихте дъното! Сънувате евродепутатска заплата и всичките привилегии

април 23, 2024
плугчиева

Плугчиева подаде оставка като съветник на Главчев: Не е възможно днес да се съвместяват два поста!

април 23, 2024